aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧάνει για ένα μήνα το «κανόνι» του

Χάνει για ένα μήνα το «κανόνι» του

Εκτός δράσης για ένα μήνα θα μείνει ο Άντον Μαγκλίτσα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Υπενθυμίζουμε πως ο Κροάτης φορ τραυματίστηκε στο χθεσινό (16/04) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει πως ο Μαγκλίτσα πολύ δύσκολο θα προλάβει κάποιο παιχνίδι της ομάδας του μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν και αναμφίβολα ο τραυματισμός του Κροάτη θεωρείται πλήγμα για τους κυανόλευκους στην κρισιμότερη καμπή της περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα θα παραμείνει ο διεθνής Κροάτης επιθετικός της ομάδας μας Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο (16/4) υπέστη ρήξη έξω δελτοειδή συνδέσμου στον αριστερό αστράγαλο με οστική αποκόλληση. Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ