aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧάμπος στην «Goal News»:  «Μου το ζήτησε ο Κίρζης τον Ιανουάριο»

Χάμπος στην «Goal News»:  «Μου το ζήτησε ο Κίρζης τον Ιανουάριο»

Κατά καιρούς ακούγονται και γράφονται πληροφορίες ότι ο Χάμπος Κυριάκου θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Στο παρελθόν, πιτσιρικάς ακόμη, του προτάθηκε να πάει στην Πάρμα, στη συνέχεια ήταν στο στόχαστρο των πλείστων κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα, ενώ τώρα τελευταία το νερό στ’ αυλάκι της μετεγγραφολογίας έρρεε ασταμάτητα, πότε ως «υποψήφιος» για τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια κι άλλοτε για την Ανόρθωση.

Ο ίδιος έχει ενημερώσει από τον Ιανουάριο τον Νίκο Κίρζη ότι θέλει να ξαναπαίξει στο εξωτερικό. Το είχε κάνει πριν από πέντε σεζόν, όταν πήγε στην Πορτογαλία, στην Εστορίλ, αλλά επέστρεψε ως «αποτυχημένος».

«Θέλω να ξαναδοκιμάσω. Δεν είναι θέμα υπέρμετρων φιλοδοξιών, αλλά αν κοιτάξω πίσω τη διαδρομή, χρωστάω κάτι στον εαυτό μου. Έκανα θυσίες, έδωσα τα πάντα και θέλω. Πιστεύω ότι αν αγωνιστώ σε μια καλή ομάδα στο εξωτερικό, θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή του», μας είπε ο Χάμπος, χαρούμενος και περήφανος που ήταν συνεπής στα όσα υποσχέθηκε στον Νίκο Κίρζη: «Τον Ιανουάριο μού ζήτησε να δώσω όλες μου τις δυνάμεις να πάρουμε το πρωτάθλημα κι επειδή ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου, να μην μιλήσω με άλλες ομάδες. Δεν μίλησα με κανένα.

Τώρα ήρθε η ώρα να αναζητήσω τον επόμενο σταθμό μου σε ομάδα του εξωτερικού. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε απόφαση. Το θέμα χειρίζεται ο Ελλαδίτης μάνατζέρ μου. Είχα στόχο να κερδίσω έναν τίτλο πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και τον εκπλήρωσα. Τώρα ο επόμενος μου στόχος είναι να παίξω στο εξωτερικό, να συναγωνιστώ σε πιο ψηλό επίπεδο. Αν δεν βρω κάτι, ασφαλώς και ο Απόλλων, που θα έχει και νέο γήπεδο, είναι η προτεραιότητά μου», δήλωσε στην «Goal News».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ