aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧάμπος: «Μας αμφισβήτησαν και με το δίκιο τους. Ταπεινά για άλλες 200!»

Χάμπος: «Μας αμφισβήτησαν και με το δίκιο τους. Ταπεινά για άλλες 200!»

Πεπεισμένος ότι ο Απόλλων θα εμφανίζεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίστηκε ο Χάμπος Κυριάκου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 4-2 επί του Εθνικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός των γαλάζιων σχολιάζοντας το επίτευγμά του να φτάσει τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα ευχήθηκε να συμπληρώσει άλλες τόσες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, αφού μετά τα τελευταία αποτελέσματα ο κόσμος αμφισβήτησε την ομάδα και με το δίκιο του. Έχουμε την ευκαιρία τώρα με τη διακοπή να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Όταν τελείωσε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ έκανα ξανά δηλώσεις και είπα παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια και στον Πίττα που έβαλε τα τρία γκολ. Πιστεύω πως θα είμαστε εκεί».

Για τις 200 συμμετοχές του με τη φανέλα του Απόλλωνα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ την ομάδα που με στήριξε. Θέλω να μείνω ταπεινός και ελπίζω σε άλλες 200».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ