aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧάμπος Κυριάκου: «Αδικαιολόγητη και αυθόρμητη η αντίδρασή μου»

Χάμπος Κυριάκου: «Αδικαιολόγητη και αυθόρμητη η αντίδρασή μου»

Ο Χάμπος Κυριάκου ζητά συγγνώμη για το επεισόδιο με μερίδα οπαδών του Απόλλωνα, μετά το ψεσινό 1-3 από τη Ζίλινα στο ΑΕΚ Αρένα. Η ανάρτηση του αρχηγού του Απόλλωνα:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου απολογίες προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την αδικαιολόγητη και αυθόρμητη αντίδραση μου προς μερίδα φίλων του Απόλλωνα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ζίλινα.

Η αντίδραση ήταν προϊόν απογοήτευσης που προκάλεσε το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα χωρίς αυτό να αποτελεί οποιαδήποτε δικαιολογία.

Ως αρχηγός και γέννημα θρέμμα αυτής της ομάδας, εκφράζω τον απόλυτο σεβασμό μου προς το φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα και υπόσχομαι ότι τόσο εγώ όσο και οι συμποδοσφαιριστές μου θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το μεγαλείο αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση του Απολλωνίστα γιατί μας διακατέχει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα. Αυτό το οποίο ζητώ από τον κάθε Απολλωνίστα είναι η στήριξη στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται για τη δημιουργία μιας ακόμη ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει εκ νέου τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ