aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΧάμπος και Πίττας κοντά στους μικρούς του Απόλλωνα

Χάμπος και Πίττας κοντά στους μικρούς του Απόλλωνα

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναδείχθηκαν από την ακαδημία του Απόλλωνα θα έχουν οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της λεμεσιανής ομάδας. Χάμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας θα βρεθούν κοντά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου το απόγευμα της Τετάρτης (25/9).

Η ενημέρωση από τον Απόλλωνα:

«Δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναδείχθηκαν από την ιστορική ποδοσφαιρική ακαδημία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, οι Χαράλαμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας, θα βρεθούν κοντά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου το απόγευμα της Τετάρτης (25 Σεπτεμβρίου) από τις 15:15 μέχρι τις 16:15 στο γήπεδο του Καλογεροπουλείου Γυμνασίου.

Στόχος και σκοπός της επίσκεψης των δύο διεθνών μας ποδοσφαιριστών είναι να συνομιλήσουν και να μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας.

Μια όμορφη εμπειρία, την οποία είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν στο Καλογεροπούλειο Στάδιο την Τετάρτη.

Οι θρυλικές Ακαδημίες του Απόλλωνα Λεμεσού έχουν γυρίσει σελίδα και επιστρέφουν δυναμικά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ