aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧ. Μιχαήλ: «Για τον Μαλεκκίδη έχει τον πρώτο λόγο ο Απόλλωνας»

Χ. Μιχαήλ: «Για τον Μαλεκκίδη έχει τον πρώτο λόγο ο Απόλλωνας»

Για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, μίλησε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, στον ΣΠΟΡ FM 95,0. Αναφέρθηκε παράλληλα και στο θέμα που προέκυψε με τις προπονήσεις της ομάδας αλλά και στον Γιώργο Μαλεκκίδη.

Όλα όσα είπε ο Χρύσης Μιχαήλ:

Αρχικά δήλωσε: «Τέλειωσε η μοναδική προπόνηση που είχαμε για σήμερα. Μετά το παιχνίδι με τη Δόξα, είχαμε δύο μέρες επαναφορά και θα δουλέψουμε ακόμη λίγο αύριο. Είναι δύσκολο το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ερμή, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Προσθέτουμε βαθμούς από ισοπαλίες,  χρειάζονται όμως και οι νίκες για να αναπνεύσουμε καλύτερα. Για παράδειγμα, δείτε τη Νέα Σαλαμίνα που με συνεχόμενες νίκες βρίσκεται σε πολύ καλή θέση».

«Είμαστε μία μικρή ομάδα. Κάναμε τρεις νίκες και φέραμε αρκετές ισοπαλίες. Κερδίσαμε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, τον ΑΠΟΕΛ και την ΕΝΠ στον πρώτο γύρο. Πήραμε πιο λίγους βαθμούς από τις ομάδες που είναι κοντά μας, παρά απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους. Θα μπορούσαμε με την ΕΝΠ να είμαστε μπροστά στο σκορ με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό δεν το λέω μετά από άλλα ματς. Με ένα ανέλπιστο γκολ στην επανάληψη ήρθαμε ισοπαλία. Με τη Δόξα δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που είμασταν μπροστά θα δεχόμασταν πίεση από μια καλή ομάδα που είναι στην εξάδα και σκόραρε πολλά γκολ από στατικές φάσεις. Δεν δούλεψε καλά το δικό μας τρανζίσιον και δεν είμασταν εύστοχοι. Ευτυχώς συμπεριφερθήκαμε καλά στην άμυνα».

Για τα αγωνιστικά: «Είχαμε δηλωμένο τον Ανδρέα Νεοφύτου να απουσιάσει σε αυτό το ματς λόγω καρτών. Επιστρέφει ο Ανδρέας Χρίστου, δεν θα προλάβει ο Άλκης Χριστοφή που είναι τραυματίας. Είναι διαθέσιμος και ο τερματοφύλακάς μας ο Κυριακίδης που ξεπέρασε το πρόβλημά του και ήταν αποστολή και στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και τον Μαλεκκίδη: «Πήραμε τον Κωμοδίκη από τα Δόξα και ευελπιστώ ότι τις επόμενες μέρες θα έρθουν και άλλοι παίκτες. Είναι περιορισμένο το μπάτζετ μας. Ψάχνουμε παίκτες από την Κύπρο που θα μπουν άμεσα στην ομάδα. Θέλαμε και άλλον παίκτη από τη Δόξα, αλλά αποφάσισε να τον κρατήσει λόγω των απουσιών της. Είναι δανεικός ο Μαλεκκίδης, έχει τον πρώτο λόγο ο Απόλλωνας, αλλά όλα εξαρτώνται αν θα μείνει, ή αν θα φύγει ο Αττίλα Σάλαϊ. Τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ. Θα είναι δύσκολο για μας εάν επιστρέψει στον Απόλλωνα και θα κοιτάξουμε από το ρόστερ μας να βρούμε λύσεις. Του προσφέρθηκαν πολλά του Μαλεκκίδη από αυτή τη σεζόν στην Α’ Κατηγορία και όταν επιστρέψει θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στον Απόλλωνα».

Για το πρόβλημα των προπονήσεων: «Ευτυχώς έχουμε την υποστήριξη του δημάρχου. Για καλή μας τύχη επειδή δεν προπονούνται άλλες ομάδες ή Ακαδημίες, έχουμε βρει γήπεδο να προπονούμαστε, αλλά είναι κρίμα να μην προπονούνται και αυτοί. Έχουν κάθε δικαίωμα και δεν νομίζω οι προπονήσεις σε ανοικτούς χώρους να χειροτερεύουν την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Με όλα τα συνεπακόλουθα που θα έχουν όλα αυτά τα παιδιά όλη μέρα στο σπίτι, θα τα επηρεάσει αρνητικά το να μην προπονούνται».

Για τα δύο σημερινά ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και Απόλλων-Ομόνοια: «Είναι δύο ντέρμπι. Στα ντέρμπι, δεν χωράνε προγνωστικά. Για το πρώτο σίγουρα έχουμε δει έναν ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι, μετά από καιρό να έχει τουλάχιστον πλάνο στο γήπεδο. Κατά πόσο μπορεί να έχει συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμά του με μαζεμένα παιχνίδια και πολλές απουσίες θα δείξει αν μπορεί να αντέξει και να ανταπεξέλθει. Η ΑΕΚ προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες διότι θα απομακρυνθούν οι υπόλοιπες ομάδες που είναι πάνω από αυτήν στη βαθμολογία. Όσον αφορά στο ντέρμπι στο Τσίρειο, πρώτος λόγο για μένα ίσως τον έχει ο Απόλλωνας λόγω έδρας. Όχι ότι δεν μπορεί η Ομόνοια να νικήσει, αλλά αν προσπαθήσει να παίξει πιο αμυντικά όπως με την ΑΕΛ θα δώσει δικαιώματα στον αντίπαλό της να απειλήσει και να διεκδικήσει περισσότερο τη νίκη. Διεξάγονται μεν χωρίς κόσμο τα παιχνίδια, αλλά η έδρα συνεχίζει να παίζει ρόλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ