aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Μπλόκο» στο Δασάκι για τον Απόλλωνα! (photos)

«Μπλόκο» στο Δασάκι για τον Απόλλωνα! (photos)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του! Ο Απόλλων μετά από 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και άλλες 2 στο κύπελλο, πάτησε την… πεπονόφλουδα στο Δασάκι και άφησε δύο βαθμούς στο ισόπαλο 2-2 με τον Εθνικό.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κατάφερε, με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινης στον Ντόβπνια, να φέρει τούμπα το σκορ σε διάστημα 9 λεπτών, όμως στο τέλος δεν άντεξε και ο μαχητικός Εθνικός ισοφάρισε στο 83 για να τον αφήσει στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας και στο -1 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Το παιχνίδι ήταν γενικά ένας επιθετικός μονόλογος για τους κυανόλευκους, οι οποίοι έφτιαξαν περισσότερες και πιο κλασσικές ευκαιρίες, όμως πριν βγει το πρώτο μέρος βρέθηκαν πίσω στο σκορ με την κεφαλιά του Ζελάγια στο 22′. Η πίεση τους δεν έφερε αποτέλεσμα, παρά μόνο την ανόητη αποβολή του Ντόβπνια σε σκληρό φάουλ στον Σακέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του Απόλλωνα εντάθηκε, ο Ντα Σίλβα ισοφάρισε από τα 11 βήματα σε 1-1 στο 51′ και ο Μάγκλιτσα σημείωσε το 1-2 με κοντινό πλασέ σε κενή εστία στο 59′ Και, όμως, ο Εθνικός με παίχτη λιγότερο δεν μάσησε και αφού δεν δέχθηκε τρίτο γκολ, κατάφερε στο 83′ με κοντινή κεφαλιά του Κατσαράβα να ισοφαρίσει σε 2-2.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκαντίνοφ (46′ Πρότσιεκ), Φιλίποφ, Στόιτσεφ, Κρατσούνοφ, Σικάρσκι (66′ Κατσιαράβα), Ντόβπνια, Αράμπαλ (68′ Αρέστη), Ενέσκου, Χατζηβασίλης, Κυπριανού, Ζελάγια.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Βινίσιους, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Κυριάκου, Σακέτι, Ντα Σίλβα (75′ Μπεντόγια), Σαρδινέρο, Πίεχ (82′ Σεμέδο), Μάγκλιτσα (63′ Παπουλής).

Σκόρερ: Ζελάγια 22′, Κατσαράβα 83′ / Ντα Σίλβα 51′, Μάγκλιτσα 59′

Κίτρινες: Αρέστη / Μάγκλιτσα (6η), Βινίσιους, Πέδρο (4η)

Αποβολές: Ντόβπνια (απευθείας)

Γήπεδο: Δασάκι

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος

Α’ Βοηθός: Ιωάννου Αθηνόδωρος

Β’ Βοηθός: Μιχαηλίδης Ανδρέας

4ος: Αθανασίου Νικόλας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καϊλης Πανίκος

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ