aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜπλε εξπρές με το «καλημέρα»

Μπλε εξπρές με το «καλημέρα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όχι μόνο δεν έπεσε σε παγίδα στο «Αμμόχωστος» αλλά καθάρισε το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ο Απόλλων, με στόφα μεγάλης ομάδας και νοοτροπία νικητή, νίκησε με το επιβλητικό 3-0 και κατάφερε να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, δείχνοντας με το καλημέρα τις προθέσεις του.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση εφτά λεπτών ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, με τα γκολ των Γκιέ Γκιέ και Πέδρο. Για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο τους ο Ντα Σίλβα με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Οι φίλοι του Απόλλωνα είδαν την ομάδα τους να βγάζει φωτιές και να είναι σε θέση οδηγού, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι κυανόλευκοι δεν δέχτηκαν γκολ, πέτυχαν τρία σε βάρος του αντιπάλου τους, είχαν δύο δοκάρια (Μπεντόγια, Παπουλής) και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες μετά το 2-0. Ο Απόλλων ήταν σοβαρός, αποτελεσματικός και δεν έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλό του να μπει στο παιχνίδι. Πιο πολύ μίλησε η εμπειρία και η ποιότητα των κυπελλούχων, οι οποίοι είχαν σταθερότητα σε ένα παιχνίδι με πολλούς κινδύνους.

Το τρίποντο, το οποίο ήταν επιστέγασμα της ετοιμότητας που έδειξε ο Απόλλων, ήταν ό,τι χρειαζόταν αυτή την περίοδο, δείχνοντας πως δεν ήταν τυχαία και η επικράτηση επί του ΑΠΟΕΛ στο Σούπερ Καπ. Με τον τρόπο που αντιμετώπισε τη Νέα Σαλαμίνα στην έδρα της, έδειξε χαρακτήρα διεκδικητή του τίτλου, που είναι ο μεγάλος στόχος και πόθος όλων στην ομάδα της Λεμεσού.

Το ιδανικό ξεκίνημα, θα βοηθήσει τους κυανόλευκους, να συνεχίσουν με διάθεση και ενθουσιασμό την πορεία τους, με μοναδική έγνοια την παραμονή στην πρώτη θέση. Αν και με απώλειες (Αγγελή, Μακρίδης, Μαγκλίτσα και Πίεχ την τελευταία στιγμή) ο Απόλλων έδειξε πως το βάθος που διαθέτει είναι ικανό να καλύψει κάθε απουσία ποδοσφαιριστή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ