aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Μπηχτές» Ομόνοιας: «Διαμόρφωσαν αποτέλεσμα, ειδικά με τον κ. Σωτηρίου...»

«Μπηχτές» Ομόνοιας: «Διαμόρφωσαν αποτέλεσμα, ειδικά με τον κ. Σωτηρίου…»

Έντονα παράπονα εκφράζονται από πλευράς Ομόνοιας. Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στην κάμερα της PrimeTel και αναφέρθηκε στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα το οποίο προήλθε από οφσάιντ αλλά και την διαιτησία του Λουκά Σωτηρίου.

Αναλυτικά: «Το αποτέλεσμα είναι κρίμα για την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Μέχρι το 1-1 κυριαρχήσαμε, πετύχαμε ένα γκολ και μπορούσαμε και για άλλα. Πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τους δύο διαιτητές. Ο κύριος Σωτηρίου δεν μπόρεσε να ήταν δίκαιος στο γήπεδο και η συνολική του παρουσία έκρινε το αποτέλεσμα. Ο κύριος Λαζάρου δεν μπόρεσε να δει το οφσάιντ που προήλθε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα. Ειδικά με τον κύριο Σωτηρίου είχαμε ξανά προβλήματα. Η παρουσία του σήμερα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιη. Πέρασαν 16 παιχνίδι και η στάση μας είχε στόχο να μην δημιουργήσει προβλήματα στο πρωτάθλημα, να θεωρηθεί αδυναμία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε πέναλτι σε χέρι. Θέλουμε να βοηθήσουμε και λυπούμαστε για την εικόνα του με τις άδειες κερκίδες. Τα δικά μας τα λάθη θα τα δούνε. Ο προπονητής μας τοποθετήθηκε για το αγωνιστικό μέρος. Ας ρωτήσει ο κύριος Σωτηρίου ας ρωτήσει τον εαυτό του αν ήταν δίκαιος. Αυτό που θέλουμε είναι να απαντήσει στον εαυτό του δίκαια. Θα κάνουμε αυτά που πρέπει. Επαναλαμβάνω πως η άποψη μας είναι πως διαμόρφωσε αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης: Οφσάιντ το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα: «To 1-0 είναι ένα αποτέλεσμα δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό γιατί γίνεται καλή δουλειά. Αυτό το λέμε κι όταν χάνουμε και ο χρόνος θα το δείξει. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι την Τετάρτη για να τα καταφέρουμε».

Αν θα αποκτηθεί και τέταρτος ποδοσφαιριστής: «Γίνεται αρκετή δουλειά και επαναλαμβάνουμε αν βρούμε αυτό που θέλουμε θα κάνουμε την τέταρτη μετεγγραφή, αν όχι δεν θα την κάνουμε».

Αν θα αφορά επιθετικό ποδοσφαιριστή: «Λίγη υπομονή…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ