aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜπεργκ: «Παράξενη η κόκκινη κάρτα. Δεν χρησιμοποιήθηκε το VAR»

Μπεργκ: «Παράξενη η κόκκινη κάρτα. Δεν χρησιμοποιήθηκε το VAR»

Δύσκολη και απογοητευτική χαρακτήρισε ο Χένινγκ Μπεργκ την ήττα από τον Απόλλωνα και κυρίως τον τρόπο που ήρθε. Ο τεχνικός της Ομόνοιας κατά τη διάρκειας της συνέντευξης Τύπου στάθηκε στον επαγγελματισμό του Τόμας Χούμποτσαν και σημείωσε πως στο δικό του μυαλό δεν ήταν αποβολή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι πολύ δύσκολο και απογοητευτικό το αποτέλεσμα με τον τρόπο που ήρθε. Όταν το ματς είναι το 0-0 ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε απογοητευμένοι με την κόκκινη. Ο Τόμας παίζει καθαρά και τίμια, δεν είναι ποδοσφαιριστής που κτυπά ηθελημένα αντίπαλο, είναι από τους πιο δίκαιους παίκτες του πρωταθλήματος και ήταν παράξενο ότι πήρε κόκκινη. Θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα στο γκολ που δεχτήκαμε, όμως μπορούσαμε και να σκοράρουμε νωρίτερα με τον Παπουλή στην πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Εάν αποσυντονίστηκε η ομάδα του μετά την κόκκινη: «Ο Απόλλων είχε περισσότερη πίστη όταν έπαιζε με παίκτη περισσότερο. Μπορούσαμε και με 10 παίκτες να πάρουμε το 0-0. Όταν μείναμε με 10 μια ευκαιρία έφτιαξαν. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όταν ήμασταν με 11 δεν έφτιαξε φάσεις ο Απόλλωνας, μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είμαστε απογοητευμένοι με την κόκκινη. Ίσως να ήταν κόκκινη, ίσως και να μην ήταν. Στο δικό μου το μυαλό δεν ήταν και δεν χρησιμοποιήθηκε το VAR. Δεν ξέρω αν έγινε στην ενδοεπικοινωνία ή αν κοίταξαν τη φάση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ