aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥBarcelona FA: «Επιφέρει φανατισμό, βλέπουν φαντάσματα, δεν αρμόζει στην ιστορία σου»

Barcelona FA: «Επιφέρει φανατισμό, βλέπουν φαντάσματα, δεν αρμόζει στην ιστορία σου»

Τη δική της απάντηση στα όσα υποστηρίζει η διοίκηση της Apollon Ladies, δίνει μέσω Facebook η Barcelona FΑ, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα βίντεο (δείτε εδώ τις υπόλοιπες ανακοινώσεις για την αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο διοικήσεις).

Αναλυτικά:

«Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του φίλαθλου κοινού που ξεκίνησε μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, με φανερό, πλέον, στόχο και σκοπό τον επηρεασμό καταστάσεων ενόψει του επόμενου μεταξύ μας αγώνα στις 5 Μαΐου, το μόνο που επιφέρει είναι αχρείαστο φανατισμό στις τάξεις των οπαδών κάτι που σαν Σωματείο δεν επιθυμούμε. Αυτή είναι η τελευταία μας τοποθέτηση επί του συγκεκριμένου θέματος.

Οι φωνές διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας μετά τους αγώνες έχει καταστεί θεσμός εδώ στην Κύπρο, μιας και η έλλειψη εμπιστοσύνης, η λανθασμένη νοοτροπία, η αποποίηση ευθυνών σε συνδυασμό με τα λάθη, τα οποία, δυστυχώς, πάντα θα υπάρχουν κατευθύνουν και αυτό τον χώρο σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Στην προκειμένη περίπτωση, έχεις το κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι, όμως, μέσω αυτού να αμφισβητείς τη βαθμολογία και ταυτόχρονα να μειώνεις την αξία του αντιπάλου, δεν αρμόζει στη μεγάλη σου ιστορία.

Η κατάκτηση του περσινού τίτλου, η επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη και αρκετές άλλες μας επιτυχίες, είναι αποτέλεσμα σωστής και σκληρής δουλειάς σε όλα τα επίπεδα και νιώθουμε περήφανοι για αυτά που όλοι μαζί καταφέραμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά φαίνεται αυτό ενόχλησε ορισμένους.

Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου, καθώς επίσης και της συνεχής προσπάθειας σωστής νοοτροπίας και συμπεριφοράς, για το καλό του ευαίσθητου χώρου του Κυπριακού Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Κλείνοντας, σας παραθέτουμε τη φάση του 58 λεπτού με το σκορ στο 0-1, όπου η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι. Αν ο οποιοσδήποτε διαιτητής έψαχνε τον τρόπο να βοηθήσει σίγουρα δεν θα του παρουσιαζόταν καλύτερη ευκαιρία… Απάντηση για όλους εκείνους που συνεχώς βλέπουν… φαντάσματα!

Υ.Γ. Εμείς ως ένα μικρό σε διάρκεια Σωματείο, ποτέ δεν αναφερθήκαμε ούτε μειώσαμε άλλες ομάδες του χώρου μας, πόσο δε ενός ιστορικού Σωματείου της πόλης μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ