aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAξιώνει εξαψήφιο ποσό ο Τορναρίτης, Απόλλων ή Ρέθυμνο ο Πετράκης

Aξιώνει εξαψήφιο ποσό ο Τορναρίτης, Απόλλων ή Ρέθυμνο ο Πετράκης

Περιπλέκονται τα πράγματα σχετικά με τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Γιάννη Πετράκη στον Απόλλωνα. Ο Χριστόφορος Τορναρίτης που παρουσιάστηκε έξαλλος μετά την συμφωνία του Ελλαδίτη τεχνικού με την ομάδα της Λεμεσού, αποδεικνύεται ως σκληρός διαπραγματευτής στις διαβουλεύσεις τόσο με τους κυανόλευκους όσο και με τον 61χρονο κόουτς.

Παρά το γεγονός πως οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ρήτρα 10.000 ευρώ στο συμβόλαιο του Κρητικού τεχνικού κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από το στρατόπεδο των μαυροπράσινων. Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού αξιώνει ένα ποσό με εξαψήφιο αριθμό (κοντά στις 100.000 ευρώ), ώστε να αφήσει ελεύθερο τον Πετράκη. Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Λεμεσού.

Πάντως ο 61χρονος παρουσιάζεται έτοιμος να μετακινηθεί στον Απόλλωνα καθώς θεωρεί πως είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία στην προπονητική του καριέρα. Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται τα τελευταία επεισόδια στο επεισοδιακό σίριαλ των τελευταίων ημερών. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα ο Ελλαδίτης προπονητής θα πιάσει δουλειά στο Κολόσσι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαμηνύσει στον Χριστόφορο Τορναρίτη ότι εάν δεν συμφωνήσει με τον Απόλλωνα ο ίδιος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ