aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑβράαμ: «Δεν το πιστεύαμε, αρμόδιος ο Νικολάου...»

Αβράαμ: «Δεν το πιστεύαμε, αρμόδιος ο Νικολάου…»

Για την διακοπή του αγώνα μεταξύ της Πάφου και του Απόλλωνα και όλα όσα θα συμβούν μίλησε στη κάμερα της CableNet, ο γενικός διευθυντής της παφιακής ομάδας, Πλουτής Αβράαμ.

Για τη διακοπή: «Ενημερώνουμε τον κόσμο πως ο διαιτητής μας ενημέρωσε ότι το παιχνίδι διακόπτετε λόγω μη επαρκούς φωτισμού. Όταν πήγε η μπάλα στη δεξιά πλευρά ο διαιτητής το διαπίσωσε ότι δεν είχε επαρκείς φωτισμό. Η αλήθεια είναι ότι είδαμε και εμείς ότι κάποιο προβολείς δεν είχαν ανάψει. Είχαμε δει όμως ότι ο φωτισμός δεν ήταν άσχημος. Δεν πιστεύαμε ότι δεν θα άρχιζε το παιχνίδι. Προσπάθησαν να το διορθώσουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν».

Για το πότε θα βγει η απόφαση: «Αναμένουμε την απόφαση της δικαστικής. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει υπαιτιότητα από την δική μας ομάδα. Δεν ήταν εμφανές το πρόβλημα, είναι τεχνικό, δεν γνωρίζουμε το πρόβλημα».

Για τον διαιτητή και γιατί άρχισε ο αγώνας: «Αρμόδιος είναι ο Γιώργος Νικολάου. Κανένας δεν αντιλήφτηκε ότι ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα. Δεν φαινόταν τόσο σκοτεινή εκείνη η γωνία. Λυπούμαστε για τη ταλαιπωρία του κόσμου. Θα πρέπει να περιμένουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ