aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑυγουστή: «Νίκη που μας κρατά στο κόλπο, δεν θα κερδίσουν και οι τέσσερις»

Αυγουστή: «Νίκη που μας κρατά στο κόλπο, δεν θα κερδίσουν και οι τέσσερις»

Αισιόδοξος ότι ο Απόλλων μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του στη φετινή σεζόν, παρουσιάστηκε ο προπονητής των «κυανόλευκων» Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος τόνισε πως η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας ήταν πολύ σημαντική προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Πετύχαμε μια από τις σημαντικότερές νίκες στη φετινή σεζόν. Ξέρουμε ότι κάναμε λάθη, χάσαμε αρκετούς βαθμούς στη φετινή σεζόν, όμως αυτή η νίκη μας κρατά στο παιχνίδι και στη διεκδίκηση των στόχων που έχουμε θέσει. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές καθώς μέσα σε δύο μέρες και μετά από 120 λεπτά στο ματς Κυπέλλου κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη. Είμαστε στα ημιτελικά και μαζί με το πρωτάθλημα, μας έμειναν 13 τελικοί. Αυτούς τους δύο μήνες που ακολουθούν θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλοι θα παίζουν με όλους. Τις επόμενες ημέρες οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται κοντά μας παίζουν μεταξύ τους και σίγουρα δε θα κερδίσουν και οι τέσσερις. Συγχαρητήρια στον Σάββα που κάνει εξαιρετική δουλειά και το είδαμε στο γήπεδο. Καταφέραμε όμως με σωστή λειτουργία να πάρουμε τη νίκη. Ευχαριστώ και αυτούς που μας ακολούθησαν και στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε εβδομάδα με εβδομάδα και γινόμαστε καλύτεροι. Το πιο σημαντικό είναι βελτιώσουμε την αστάθεια, αυτό είναι το πιο σημαντικό και η ομάδα που θα καταφέρει να μην έχει αστάθεια θα πάρει και το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για την πολύ καλή απόδοση του νεαρού τερματοφύλακα Δημήτρη Δημητρίου, ο Σωφρόνης Αυγουστή απάντησε: «Για να καταλάβετε πως λειτουργούν τα πράγματα στην Κύπρο, χάσαμε με ένα βαρύ σκορ από το ΑΠΟΕΛ και μέχρι να έρθω στη Λεμεσό μου έστειλαν δεκάδες τερματοφύλακες. Πήρα μια απόφαση να στηρίξουμε αυτό τον τερματοφύλακα, γι’ αυτό τον φέραμε. Και όχι μόνο αυτόν αλλά και το Μολ που πολύ σύντομα θα είναι μαζί μας. Σίγουρα όταν παίρνεις κάποια ρίσκα μπορεί να σου βγουν, μπορεί όχι. Ευτυχώς αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης είναι σταθερός και βοηθάει την ομάδα και πρέπει να συνεχίσει. Έχει όλα τα προσόντα να προχωρήσει και να γίνει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ