aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑυγουστή: «Ελάτε στο ΓΣΠ να τους ευχαριστήσετε»

Αυγουστή: «Ελάτε στο ΓΣΠ να τους ευχαριστήσετε»

Κάλεσμα στον κόσμο του Απόλλωνα να πάει στο ΓΣΠ για να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές στον αγώνα της Πέμπτης με τη Λάτσιο για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος της νίκη των γαλάζιων επί της Αλκής με 3-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να ευχαριστήσω τον συνάδελφο για τα καλά του λόγια, τα αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μου. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα έτρεξαν, είχαν αυτοματισμούς, κερδίσαμε και βλέπουμε την δύσκολη συνέχεια. Έχουμε ένα παιχνίδι την Πέμπτη, θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε, να ετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι. Να ευχαριστήσω όσους ήρθαν και όσους δεν ήρθαν να τους ζητήσω να έρθουν για να χειροκροτήσουν αυτούς τους ποδοσφαιριστές που τους χαρίζουν τις επιτυχίες και το καλό ποδόσφαιρο.

Από την αρχή που ανέλαβα, δεν μου αρέσει να μιλώ για τους τραυματίες. Μου αρέσει όλοι όσοι βρίσκονται στο Κολόσσι να είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν σε όποια θέση τους ζητήσει ο προπονητής τους».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ