aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑυγουστή: «Ειδικά αφιερωμένη»

Αυγουστή: «Ειδικά αφιερωμένη»

Σημαντική για την ανύψωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών χαρακτήρισε ο Σωφρόνης Αυγουστή τη νίκη του Απόλλωνα με 2-0 επί του Εθνικού στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Ο Κύπριος προπονητής τόνισε πως άξιζε να κερδίσει η ομάδα του ακόμα και με περισσότερα τέρματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Δίκαια κερδίσαμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε ξεκάθαρες φάσεις για περισσότερα γκολ. Είναι ειδικά αφιερωμένη σε αυτούς τους παίκτες για να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν πολλά. Πρέπει να συνεχίσουμε, βλέπουμε τα ματς με τη Δόξα και μετά θα ασχοληθούμε με το κύπελλο. Μας ενδιαφέρει πολύ αυτός ο θεσμός και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μέχρι τέλος. Να συγχαρώ τον συνάδελφο για τη δουλειά που κάνει και θα το ξαναπώ πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όταν έχεις τέσσερις σερί ήττες είναι σημαντική αυτή η νίκη για τα αποδυτήρια. Όταν βλέπεις κάθε μέρα να μην κερδίζει δεν είναι καλό για όλους στο Κολόσσι. Αυτή η νίκη είναι μόνο για τους παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ