«Άστραψε» ο Σωφρόνης: «Δεν έχει κανέναν, μα κανέναν ανάγκη…»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα...

Έντονος ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 1-2 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», με τον Σωφρόνη Αυγουστή να προαναγγέλλει πολλές αλλαγές στο Κολόσσι και εμμέσως πλην σαφώς να αναφέρεται και στην περίπτωση του Βαλεντάν Ρομπέρζ, παρόλο που δεν ρωτήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Στον «αέρα» το μέλλον του Ρομπέρζ, ζήτησε να μείνει εκτός ομάδας

«Ήταν μιά δύσκολη χρονιά στο τέλος. Τώρα έχει τελειώσει. Θα διορθώσουμε τα λάθη και θα έρθουμε ακόμα πιο δυνατή την νέα χρονιά. Στην Κύπρο ο κόσμος του Απόλλωνα διψά για ένα πρωτάθλημα. Την νέα χρονιά στόχος μας θα είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα δυναμώσουμε την ομάδα για Ευρώπη και Κύπρο. Πρώτος στόχος μας είναι τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Δεν με χαλά που ξεκινάμε γρήγορα αυτά τα παιχνίδια», είπε και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: O Ρομπέρζ και οι… φήμες για Ομόνοια

«Οι παίκτες που έπρεπε να φύγουν δεν ήταν σήμερα εδώ για ξεκούραση. Θέλουμε να έρθουν δυνατοί για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλο σωματείο και έχει αρκετούς που θέλουν να δουλέψουν σε αυτή την ομάδα. Κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας. Δεν έχει κανέναν, μα κανέναν ανάγκη ο Απόλλωνας. Είναι μεγάλο σωματείο. Θα γίνουν πολλές αλλαγές στο Κολόσσι. Αυτά που έγιναν την περασμένη χρονιά είναι μάθημα για μένα και για όλους στο Κολόσσι», είπε μεταξύ άλλων.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ