aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑσταμάτητο τρένο ο Απόλλων! (video & pics)

Ασταμάτητο τρένο ο Απόλλων! (video & pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Απόλλων του Σωφρόνη Αυγουστή! Με μία πολύ πειστική και επιβλητική εμφάνιση, ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ερμή (3-0), έφτασε στις έξι σερί νίκες και παρά το γεγονός ότι δεν μείωσε την απόσταση από τις προπορευόμενες ομάδες (πλην της ΑΕΚ), δείχνει πως θα παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο!

Οι κυανόλευκοι τα βρήκαν σκούρα περίπου για ένα μισάωρο, αφού ναι μεν είχαν την κατοχή, όμως αδυνατούσαν να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες στην εστία του απογοητευτικού σήμερα Ερμή. Όλα αυτά μέχρι το 29΄, όταν ο κορυφαίος του γηπέδου Ζοάο Πέδρο κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαρτίνιουκ και ο Ντα Σίλβα άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πορτογάλος ακραίος σημείωσε με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση το 2-0 και πλέον το νερό μπήκε στο αυλάκι. Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος (53’) ο Μαγκλίτσα πήρε την ασίστ του Πέδρο και σημείωσε το 3-0 και ενώ ο Απόλλων είχε ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Ο Γιώργος Νικολάου σωστά υπέδειξε το πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα στο 28’ για χέρι. Στο 35’ το φάουλ του Μπάουμαν στον Σατσέτι ήταν για κόκκινη, αντί για κίτρινη που έδειξε στον ποδοσφαιριστή του Ερμή. Στο 57’ όμως ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον Ερμή κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια του, όταν ο Ρομπέρζ ανέτρεψε τον Ντε Μέλο.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Γκόμες (82′ Βασιλείου), Κυριάκου, Σατσέτι (72′ Σέρζιο), Ντα Σίλβα, Παπουλής, Σαρδινέρο, Μαγκλίτσα (60′ Πίεχ).

Ερμής (Γιώργος Κοσμά): Νουρεντινόφσκι, Χριστόφ, Χριστοφή, Ντε Πίνα, Ντε Βρίισε, Μαϊσουράντζε (46′ Κότο Πάγιες), Μπάουμαν (46′ Αρτάμπε), Ντε Μέλο, Φροξυλιάς (59′ Αλεξίου), Μαρτίνιουκ, Ντα Σίλβα.

Σκόρερ: Ντα Σίλβα 29′, Πέδρο 45’+1, Μαγκλίτσα 53′.

Κίτρινες: Πέδρο / Ντε Πίνα, Μαρτίνικουκ (6η), Μπάουμαν.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος.

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος.

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος.

4ος: Χριστοφή Τιμόθεος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Σκαπούλλης Χρίστος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ