aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΆρης: Θα μπει στον αγώνα για να πάρει εμπειρίες

Άρης: Θα μπει στον αγώνα για να πάρει εμπειρίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  

Είναι λογικό, ο  Άρης να έχει το μυαλό του μόνο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και πώς θα καταφέρει να ανέβει στην Α’ κατηγορία. Στην τελευταία αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με ανατροπή την ομάδα του Ύψωνα. Ο Λιάσος Λουκά είδε τον Άρη να νικά με 2-1 και να φτάνει τους 16 βαθμούς στη βαθμολογία, δύο πίσω από την πρωτοπόρο Καρμιώτισσα.

Το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα για τον θεσμό του κυπέλλου, αλλά μόνο ντέρμπι δεν θα είναι. Σε κάποιες άλλες παλιές εποχές, ίσως να είχε πιθανότητες η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να κτυπήσει την πρόκριση. Σήμερα, όμως, είναι αλλιώς και ας μην κρυβόμαστε, ο Άρης θα μπει στον αγώνα για να πάρει εμπειρίες. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, όμως για να αποκλείσει ο Άρης σήμερα στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, θα πρέπει να γίνουν πολλά ή και να μην κάνει τίποτε ο φορμαρισμένος Απόλλων. Έπειτα είναι και το άλλο, ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Αλκή στο Τσίρειο και εκεί πιο πολύ θα είναι το μυαλό όλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ