aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑρχίζει το ματς, μα προηγούνται τα pre-game parties!

Αρχίζει το ματς, μα προηγούνται τα pre-game parties!

Ο τελικός αρχίζει… από αύριο για τον Απόλλωνα. Το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι η διοίκηση έχει διοργανώσει δύο εκδηλώσεις έτσι ώστε να βρίσκονται όλοι σε ρυθμούς τελικού.

Αρχικά την Τρίτη (17/05 ώρα 17:00-20:00) έχει προγραμματιστεί πάρτι με εκπλήξεις στο Apollon Official Store, ενώ την Τετάρτη (18/05 ώρα 12:00-16:00) θα γίνει pre game πάρτι στο 7seas.

Η ενημέρωση αναφέρει:

«Την Τρίτη (17/05) από τις 17:00 μέχρι και τις 20:00 το Apollon Official Store διοργανώνει κυανόλευκο πάρτι με αφορμή τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου. Υπό τις μουσικές επιλογές του γνωστού Dj Κ. Foulides, θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας μας να κάνουν τα τελευταία ψώνια τους πριν από τον μεγάλο αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης. Θα υπάρχουν και παρουσίες οι οποίες θα ενθουσιάσουν τους παρευρισκομένους. Ζούμε σε ρυθμούς τελικού»

Τα πάρτι δεν σταματούν εκεί αφού την Τετάρτη θα υπάρχει pre-game στο 7seas. Αναλυτικά:

«Μεγάλο pre-game πάρτι στο 7seas στις 18 Μαΐου! Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημοσια) Λτδ προσκαλεί τους φίλους της ομάδας μας στο μεγάλο Pre-game πάρτι στο 7seas (Columbia Plaza) την Τετάρτη 18 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι και τις 16:00. Τιμή εισόδου 20 ευρώ με απεριόριστο ποτό και φαγητό! Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα πριν από τον μεγάλο τελικό! Δικαίωμα δωρεάν εισόδου έχουν όσοι φίλοι της ομάδας μας έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στον ειδικό χώρο των VIP (εισιτήρια 100 και 300 ευρώ)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ