aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑρχή με Μπρούνο Βάλε, Άλεξ ντα Σίλβα και Τζόρντι Γκόμεθ

Αρχή με Μπρούνο Βάλε, Άλεξ ντα Σίλβα και Τζόρντι Γκόμεθ

Μετά τη συνεχή συνεργασία του συλλόγου ενίσχυσης φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, Charity Idols, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π., Γιώργο Μερκή, είμαστε περήφανοι που πλέον και ως σύνδεσμος θα έχουμε επίσημα συνεργασία προσφέροντας αυθεντικά συλλεκτικά αντικείμενα και φανέλες στις φιλανθρωπικές δημοπρασίες που διοργανώνονται στην ιστοσελίδα του Charity Idols.

Τεράστια και συγκινητική είναι η ανταπόκριση από ποδοσφαιριστές, Κύπριους και ξένους που αγωνίζονται στην Κύπρο, στις εκάστοτε δημοπρασίες δείχνοντας έμπρακτα τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Στη νέα πρωτοβουλία, αυτή τη φορά για την μικρή Χάνα που πάσχει από υποξική-ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια, o ΠΑ.Σ.Π. πρόσφερε τρία συλλεκτικά mini-poster σε κάδρο, από τα Ποδοσφαιρικά Βραβεία της σεζόν 2018-19. Τα συγκεκριμένα mini-poster είχαν εκδοθεί μόνο για την βραδιά των βραβείων και έχουν την αυθεντική υπογραφή των νικητών Bruno Vale, Alex Da Silva και Jordi Gomez.

Μπορείτε να δείτε και τα 28 αντικείμενα της δημοπρασίας εδώ: https://www.charityidols.com/el/item-category/auctions/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ