aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Άρα γιατί κάνετε τις πάπιες…»

«Άρα γιατί κάνετε τις πάπιες…»

Νέα ανάρτηση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα «Δυτικά προάστια» για το πολύκροτο θέμα της ένστασης και του δελτίου Υγείας του Φρανσίς Ουζόχο.

Αναλυτικά:

«Ζούμε σε μια εποχή που ανθεί η παρανομία, τόσο σε αθλητικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Ζούμε σε ένα τόπο που φωνάζει ο κλέφτης για φοβηθεί ο νοικοκύρης. Μην μας πουλάτε ψεύτικη δημοκρατία κυβερνόντες. Δεν θέλουμε καμία εύνοια, ούτε ρουσφέτι. Ζητάμε αυτά που προνοεί ο νομός.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς μακριά από πιέσεις πολιτικές όπως κλείσουν τα αυτιά και να κάνουν το σωστό ότι προνοεί ο νομός. Τα πράγματα για εμάς είναι ξεκάθαρα, όπως και στον κάθε υγιές φίλαθλο. Εκδόθηκε ένα δελτίο υγείας με εξετάσεις και αναλύσεις, αλλά και έγγραφα πλαστά που δεν ανήκουν στον ίδιο.

Άρα γιατί κάνετε τις πάπιες. Η απορία. Τι ψάχνετε ακόμα; Είναι ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟ. Όποια άλλη απόφαση είναι παράνομη και βάζετε ακόμη μια μαχαιριά στο ήδη πληγωμένο διεφθαρμένο και σάπιο κυπριακό ποδόσφαιρο. Αναμένουμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τίποτα περισσότερο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ