aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑποθεώνει Απόλλωνα ο Μαντούρο και ενημερώνει: «Η Αϊντχόφεν δεν είναι...»

Αποθεώνει Απόλλωνα ο Μαντούρο και ενημερώνει: «Η Αϊντχόφεν δεν είναι…»

Την άποψη του για τον αγώνα του Απόλλωνα και της Αϊντχόφεν παρέθεσε μέσω δηλώσεων του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Χέντβιχες Μαντούρο, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε στην Ομόνοια. Ο Ολλανδός τόνισε πως η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γεγονός το οποίο δεν συμβαίνει στις τάξεις της Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Στη διετή παρουσία μου στην Κύπρο με την Ομόνοια ο Απόλλωνας είχε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Επίσης διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία. Την περασμένη περίοδο, στη φάση των ομίλων, επικράτησε της Λάτσιο και της Μαρσέιγ. Και μην ξεχνάτε ότι η Κύπρος είναι πάνω από την Ολλανδία στη βαθμολογία της UEFA εδώ και χρόνια».

Για τον Απόλλωνα: «Η Αϊντχόφεν πρέπει να εμφανίσει τον καλύτερο εαυτό της. Είναι αλήθεια ότι ο ανταγωνισμός στην Κύπρο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αλλά οι πρώτες πέντε ομάδες θα μπορούσαν εύκολα να τερματίσουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Άκουσα κάποιον να λέει ότι ο Απόλλωνας είναι επιπέδου Βάαλβαϊκ. Λοιπόν, ξεχάστε το, δεν νομίζω η Βάαλβαϊκ να παίζει στην Ευρώπη εδώ και χρόνια».

Για την ομάδα της Ολλανδίας: «Η Αϊντχόφεν δεν είναι στα καλύτερά της και ήδη έχει προειδοποιηθεί από τη δύσκολη πρόκριση επί της Χάουγκεσουντ. Το πλεονέκτημα είναι πως βρίσκεται σε φόρμα ο Μπέργκβαϊν. Νομίζω ότι οφείλεται στην ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν υπάρχει πλέον αβεβαιότητα για το μέλλον του, αλλά ηρεμία. Ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται συγκέντρωση. Τώρα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Μπορεί να εστιάσει στα παιχνίδια και σε τίποτε άλλο. Ένα βάρος έχει φύγει από τους ώμους του».

Για την απόκτηση του Μήτρογλου: «Αντιλαμβάνομαι γιατί τον απέκτησε η Αϊντχόφεν. Με αυτόν μπορούν να έχουν ποικιλία, να αιφνιδιάσουν. Η Αϊντχόφεν πάντως είναι σχεδόν υποχρεωμένη να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το έργο της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ