aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπολογήθηκε για τις ζημιές στο Λανίτειο στάδιο

Απολογήθηκε για τις ζημιές στο Λανίτειο στάδιο

Τις απολογίες του επίσημου Απόλλωνα εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, για την αργοπορημένο καθαρισμό του Λανίτειου σταδίου, μετά τη φιέστα και παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας τους, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Η ευθύνη, όπως αναφέρουν στον Απόλλωνα, ανήκει στο συνεργείο καθαρισμού που δεν τήρησε τη συμφωνία: «Απολογούμαστε για την αργοπορημένη αποκατάσταση του Λανίτειου σταδίου, το οποίο μας παραχωρήθηκε από τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού. Δεν υπήρχε οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Ο λόγος είναι η ασυνέπεια του συνεργείου καθαριότητας που είχαμε μισθώσει. Είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και απολογούμαστε. Είχαμε διευθετήσει την έγκαιρη αποκατάσταση, παράδοση και καθαριότητα του χώρου».

Την επόμενη μέρα της φιέστας, είχαν γίνει πολλά παράπονα και καταγγελίες από αθλητές στίβου και πολίτες, ότι ο χώρος δεν καθαρίστηκε, όπως ήταν οι όροι της συμφωνίας. Η παραχώρηση του Λανίτειου σταδίου έγινε κατόπιν συμφωνίας ενοικίασης μεταξύ του Απόλλωνα και της Σχολικής Εφορείας, έναντι του ποσού των 2.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ