aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπολογία Σασί επειδή «ανακάλυψαν» συσχετισμό με «Γκρίζους Λύκους» (pic)

Απολογία Σασί επειδή «ανακάλυψαν» συσχετισμό με «Γκρίζους Λύκους» (pic)

Αν και δεν διέρρευσε κάτι το βράδυ της Παρασκευής μετά από την τεράστια και πανάξια επικράτηση της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο (2-1), ούτε σήμερα, κάποιοι «επιτέθηκαν» στον Ισμαήλ Σασί για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε αφού με τα δύο του γκολ πήρε τη νίκη ομάδα του και «ανακάλυψαν» πως η κίνηση με το χέρι που έκανε, σχετίζεται με τους Τούρκους «Γκρίζους Λύκους» (μισητή εθνικιστική, πολιτική οργάνωση).

Σε σημείο που ο Γαλλοτυνήσιος άσος αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί μέσω των Social Media και να τονίζει ότι η κίνησή του δεν έχει καμία σχέση με τους «Γκρίζους Λύκους», αλλά με έναν γνωστό φίλο του ράπερ.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Καλημέρα. Ενημερώθηκα από την ομάδα μου, ότι ο χθεσινός πανηγυρισμός μου, συσχετίστηκε με τουρκική οργάνωση. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ΔΕΝ έχω καμία σχέση και δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλω κανέναν Κύπριο πολίτη. Ήταν ένα ατυχές γεγονός εκ μέρους μου, καθώς ο πανηγυρισμός (χαιρετισμός) ήταν για ένα μήνυμα στον φίλο μου ράπερ mabe7ocho, που το χρησιμοποιεί ως ένδειξη. Θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση μου για τον άτυχο συσχετισμό που έχει προκληθεί και ζητώ συγγνώμη αν κάποιος παρεξήγησε αυτή την κίνηση μου… Ειρήνη».

Υπενθυμίσουμε πως αυτή η κίνηση με το χέρι, χρησιμοποιείται και από τους… μεταλάδες.

Αυτό πάντως μας υπενθυμίζει όταν ήρθε στην Ομόνοια ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και χαιρετούσε στρατιωτικά τον κόσμο όταν πανηγύριζε, κάποιοι χαρακτήρισαν την κίνησή του «ναζιστική».

Δείτε το ποστ του:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ