aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλωνας και Stoiximan.gr στηρίζουν τον Ερυθρό Σταυρό (vid)

Απόλλωνας και Stoiximan.gr στηρίζουν τον Ερυθρό Σταυρό (vid)

To κοινωνικό της πρόσωπο παρουσίασε για μια ακόμη φορά η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο σε συνεργασία με την χορηγό εταιρεία Stoiximan.gr σε δημοσιογραφική διάσκεψη την οποία παρέθεσε στην αίθουσα συνεντεύξεων του προπονητικού της κέντρου στο Κολόσσι το απόγευμα της Πέμπτης (08/12).

Στόχος και σκοπός της διάσκεψης ήταν η παράδοση εκ μέρους του Απόλλωνα και της Stoiximan.gr χρηματικού ποσού το οποίο πρόεκυψε μέσα από την χορηγική συνεργασία των δυο εταιρειών, στον Κλάδο του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού οι ανάγκες του οποίου τις ημέρες αυτές των Χριστουγέννων είναι πάρα πολύ μεγάλες.

Τον Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ομάδας κ. Φανούριος Κωνσταντίνου, την εταιρεία Stoiximan.gr το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Σπανουδάκης και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κ.Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Τον Κλάδο του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού εκπροσώπησε η πρόεδρος κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Απόλλωνα κ. Φανούριος Κωνσταντίνου αφού ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τη χορηγό εταιρεία Stoiximan.gr και τους εκπροσώπους της, τόνισε την υποχρέωση του Απόλλωνα να βοηθά με κάθε τρόπο τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να συνδράμει και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, δείχνοντας την άλλη όψη του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Εκ μέρους της Stoiximan.gr το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Σπανουδάκης τόνισε την σημαντικότητα τέτοιων ενεργειών και το μεγάλο κοινωνικό έργο το οποίο προσφέρει σε Ελλάδα και Κύπρο η εταιρεία του μέσα από αρκετά χορηγικά προγράμματα.

Από την πλευρά της κ.Νίκη Χατζητσαγκάρη αφού ευχαρίστησε τόσο τον Απόλλωνα όσο και την Stoiximan.gr για την σημαντική συνεισφορά τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν, ανέφερε της δραστηριότητες του Κλάδου και την τεράστια προσφορά του σε πάσχοντες συνανθρώπους μας, αλλά και στο ογκολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ευχόμαστε η κίνηση αλληλεγγύης από τον Απόλλωνα και την Stoiximan.gr προς τον Κλάδο του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού να βοηθήσει αρκετούς συνάνθρωπους μας τις Άγιες αυτές ημέρες.

Η κοινωνική συνεργασία του Απόλλωνα και της Stoiximan.gr θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς με απώτερο σκοπό την απάμβλυνση όσο περισσότερων προβλημάτων ταλανίζουν σήμερα τις δοκιμαζόμενες οικογένειες της Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ