aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ζράντι, Πίττας ή Κολ; (vid)

Απόλλων: Ζράντι, Πίττας ή Κολ; (vid)

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Απόλλων ζητά από τον κόσμο του να ψηφίσει και να αναδείξει το κορυφαίο γκολ της ομάδας στα πρώτα ματς της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Στα υποψήφια τα γκολ των Ζράντι, Πίττα και Κολ κόντρα σε Ζίλινα και Εθνικό Άχνας.

Ψηφίστε ΕΔΩ

Η ενημέρωση του Απόλλωνα:

Επτά τέρματα σκόραρε η ομάδα μας στα τρία πρώτα παιχνίδια της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-2022 σε Κύπρο και Ευρώπη. Τρία τέρματα σκόραρε ο Απόλλωνας στις διπλές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τη Ζίλινα, ενώ σκόραρε ακόμη τέσσερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο Στάδιο. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Jradi (3), Πίττας (3) και Coll (1).

Επιλέξαμε τα πέντε ομορφότερα τέρματα μέσα από τα οποία καλείστε να αναδείξτε με τη δική σας ψήφο το κορυφαίο των πρώτων επίσημων αναμετρήσεων της ομάδας μας.Η φανέλα του ποδοσφαιριστή του οποίου το τέρμα θα ανακηρυχθεί ως το “Goal of the Month” θα δοθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό “Charity Idols” κι αυτός με τη σειρά του θα τη θέσει σε δημοπρασία με τα έσοδα να καταβάλλονται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ομάδας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ