aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ζόρικη και η πρόβα (στιγμιότυπα)

Απόλλων: Ζόρικη και η πρόβα (στιγμιότυπα)

Η πρόβα τζενεράλε ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας της ερχόμενης Πέμπτης (με αντίπαλο τη Ζίλινα) δεν ήταν και η καλύτερη για τον Απόλλωνα. Ηττήθηκε με 0-3 από την ΑΕΚ Αθηνών στο ΟΑΚΑ και στο καλύτερο σενάριο, οι οπαδοί του αναμένουν σημαντική βελτίωση στο «ΑΕΚ Αρένα» σε έξι βράδια.

Ήταν φανερό ότι οι κυανόλευκοι δεν είχαν ρυθμό, πιθανότατα ελλείψει περισσότερων δυνατών φιλικών, ενώ στην αποστολή δεν ήταν ποδοσφαιριστές που θεωρούνται σημαντικά γρανάζια στη μηχανή της νέας περιόδου (Νταμπό, Γκεριέ, Ρομπέρζ, Κολ, Μαυρίας και Αμινί). Η δε εξέλιξη της αναμέτρησης, ήταν ό,τι χειρότερο για τη λεμεσιανή ομάδα, αφού στο 9’ ήταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά (τα γκολ της ΑΕΚ οι Γκαρσία 6′ και Μάνταλος 9′)!

Ο Απόλλων δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το σοκ και στο πρώτο ημίχρονο απείλησε με ένα σουτ του Μάρκοβιτς στο 28’, ενώ στο 34’, ο Πίττας έχασε τεράστια ευκαιρία, αφού το πλασέ του έστειλε τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε κι ένα σουτ του Ψύχα στο 36’. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την ΑΕΚ (πέτυχε το 3-0 με τον Γκαρσία στο 51’) να είναι πολύ πιο κοντά στη διεύρυνση του σκορ παρά στη μείωσή του από τον Απόλλωνα (στο 89’ ο Ίντζια είχε χαμένο τετ α τετ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ