aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ζοάο Πέδρο με ετήσιες απολαβές €157.000

Απόλλων: Ζοάο Πέδρο με ετήσιες απολαβές €157.000

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα για έκτη συναπτή αγωνιστική περίοδο αποτελεί ο Ζοάο Πέδρο, με προοπτική να συνεχίσει στην ομάδα έως τον Μάιο του 2022! Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση Νίκου Κίρζη και χθες επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για 1 συν 1 χρόνο.

Στις συζητήσεις έκαναν τους συμβιβασμούς τους, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι είχαν κοινή επιθυμία για να πορευτούν μαζί. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, οι ετήσιες απολαβές του Ζοάο Πέδρο ανέρχονται στις 157.000 ευρώ. Ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι που αφορούσε το έμψυχο δυναμικό κλείνει ιδανικά για τον Απόλλωνα, αφού η ποιότητα του 34χρονου ποδοσφαιριστή δεν χωρεί καμίας αμφισβήτησης.

Αποτελεί σταθερή αξία στη δεξιά πλευρά της ομάδας και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως παρόλο που αγωνίζεται στην άμυνα είναι μονίμως στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους σε ασίστ. Για παράδειγμα, από καλοκαίρι που άρχισαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σέρβιρε εννιά πάσες που μετουσιώθηκαν σε γκολ, επίδοση που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση και της εν λόγω στατιστικής κατηγορίας. Στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί περισσότερο από κάθε άλλον συμπαίκτη του, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και 1.890 λεπτά. Ουσιαστικά, στα παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν βασικός και δεν έγινε ποτέ αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ