aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ζητείται αντίδραση, έχει πολλά να αποδείξει (pics)

Απόλλων: Ζητείται αντίδραση, έχει πολλά να αποδείξει (pics)

Το βαρύ αποτέλεσμα, η ανετοιμότητα και γενικότερα ο τρόπος που παρουσιάστηκε στο Ισραήλ «πέφτοντας αμαχητί», αναντίρρητα δεν αρμόζει στον Απόλλωνα, πρωταθλητής μάλιστα στη λήξασα σεζόν. Ενόχλησε, προβλημάτισε, αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα αρνητικά συναισθήματα άρχισαν σταδιακά να μετατρέπονται σε πείσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ (Πέμπτη 9/8, 20:00, Cytavision1).

Εξανεμίσθηκαν οι πιθανότητες για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει πολλά να αποδείξει στο δεύτερο 90λεπτο απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Με την αγωνιστική παρουσία στο στάδιο της πρωτεύουσας, αρχικά, καλείται να αποδείξει πως ήταν μία παρένθεση η εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας. Και πολύ περισσότερο πως, έχει τα απαιτούμενα εφόδια ώστε να φανεί πολύ πιο ανταγωνιστική στις διπλές αναμετρήσεις στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα σε Ολυμπιακό Πειραιώς ή Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η αντίδραση είναι κάτι που ζήτησαν και οι οπαδοί.

Με μία εβδομάδα περισσότερες προπονήσεις στα πόδια των παικτών, τους νεοφερμένους σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και απαλλαγμένοι από το άγχος, επιβάλλεται στην ομάδα της Λεμεσού να δείξουν καλύτερο πρόσωπο που θα αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και παραλλήλως στις τάξεις του κόσμου. «Υπάρχει πολλή ποιότητα στο ρόστερ, κάτι που δεν δείξαμε στον τελευταίο αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, δείγμα της πίστης που υπάρχει για τις δυνατότητες του συνόλου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση το βράδυ της Τετάρτης (8/8), με τον Γερμανό προπονητή να μην υπολογίζει στον Βουκασίν Γιοβάνοβιτς λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο πρώτο ματς και στον Ντανίλο Σπόλιαριτς που αποχώρησε τραυματίας. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, θα προχωρήσει σε πολύ περισσότερες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα, πέραν των δύο δεδομένων.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα πριν από το αυριανό ματς με τη Μακάμπι:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ