aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Υστέρησε δημιουργικά με λάθη του Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Υστέρησε δημιουργικά με λάθη του Τσόρνιγκερ

Μια από τις χειρότερες εάν όχι τη χειρότερη εμφάνισή του πραγματοποίησε ο Απόλλωνας στο ματς με τον Άρη. Εμφάνιση πολύ κατώτερη των προσδοκιών του προπονητή του, αλλά και του κόσμου της λεμεσιανής ομάδας. Οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να επιβληθούν σε καμιά περίπτωση και η ήττα ήρθε ως φυσικό αποτέλεσμα.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη, τόσο στις επιλογές στο αρχικό σχήμα όσο και με τις αλλαγές του. Ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας παρουσίασε στην ενδεκάδα δύο ποδοσφαιριστές που η φυσική τους θέση είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Αλεσάμι να είναι εκτός παιχνιδιού κάνοντας τη δεξιά πλευρά του Απόλλωνα ανενεργή. Ήταν εμφανές από τα πρώτα στάδια του αγώνα πως δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά, αλλά και να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του. Η επιλογή επίσης του Τζουμ, αφήνοντας τον Ντανίλο Σπόλιαριτς εκτός αρχικού σχήματος που ήταν αρκετά καλός στα δύο παιχνίδια που βρέθηκε στην ενδεκάδα, ήταν ένα από τα λάθη του Τσόρνιγκερ.

Από την άλλη, στα ρηχά έμεινε και ο Ζράντι και μοιραία μετά και τον τραυματισμό του Αλμπάνη τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα στον δημιουργικό τομέα. Παράλληλα, η μοναξιά του Νταμπό στην επιθετική γραμμή, αλλά και ο σωστός τρόπος που αμύνθηκε ο Άρης, δεν επέτρεψαν ούτε και στην επιθετική γραμμή να κάνει όσα ίσως σχεδίασε ο Τσόρνιγκερ.

Το ζητούμενο τώρα στον Απόλλωνα, είναι όπως διαχειριστεί με τον σωστό τρόπο την ήττα και να επιστρέψει άμεσα στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Μετά τις ήττες από ΑΕΚ στο Τσίρειο και Ομόνοια στο ΓΣΠ, ακολούθησε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων (5 νίκες και 1 ισοπαλία), που οδήγησε τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ