aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα

Απόλλων: Υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα

Ο Σατσέτι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε προχθές στο ΓΣΠ και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Επικρατεί αγωνία στον Απόλλωνα καθώς ο Αργεντινός θεωρείται απαραίτητος και το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω του ώστε να προλάβει το παιχνίδι κυπέλλου. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.  Ο Ρομπέρζ συνεχίζει την αποθεραπεία ενώ ο Κερμπρ ίσως μπει από την ερχόμενη βδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Είναι καλύτερα ο Χ. Κυριάκου, ο οποίος μπορεί να επανέλθει στην αποστολή του αυριανού αγώνα.

Παράλληλα, ο Καραγιόλ πήρε χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια και θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να χαλάσουν τα σχέδια της ΑΕΛ και να προκριθούν στον τελικό του κυπέλλου της 22ης του Μάη. Στην ενδεκάδα θα επανέλθει ο Βασιλείου που δεν αγωνίστηκε με την Ομόνοια. Ο Αυγουστή δεν έχει την πολυτέλεια να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, επενδύοντας κυρίως στους έμπειρους παίκτες. Υπάρχει πάθος και πίστη πως με όσους έχει στη διάθεσή του θα κυνηγήσει τη νίκη και την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ