aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Υπομονή... για τους καλύτερους

Απόλλων: Υπομονή… για τους καλύτερους

Η νέα σεζόν για τον Απόλλωνα θα είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτές που προηγήθηκαν και προσδοκούν πως το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που θα τους δικαιώσει στο τέλος, δίνοντας κάτι πολύ ξεχωριστό τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη.

Πρώτος και μεγάλος στόχος είναι να πάρει προκρίσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να το παλέψει για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν όχι, να βρεθεί τουλάχιστον σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρα από το πρεστίζ είναι και το οικονομικό όφελος.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να υπηρετήσουν το πλάνο του προπονητή, αλλά και παράλληλα να κάνουν τη διάφορα. Η διοίκηση δεν έκρυψε ποτέ πως ψάχνει για παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Απόλλωνα και θα τον βοηθήσουν να κυριαρχήσει στην Κύπρο και παράλληλα να πετύχει τους στόχους του στην Ευρώπη.

Οπότε, από τη στιγμή που ο Απόλλων έχει βάλει ψηλά τον πήχη για ενίσχυση, θα πρέπει όλοι να δείξουν την απαραίτητη υπομονή και να πιστώσουν τόσο τον προπονητή όσο και τον Κονναφή για τις επιλογές τους. Πρέπει να τονίσουμε πως, τέτοιου είδους μετεγγραφές θέλουν σωστό χειρισμό απ’ αυτούς που αναλαμβάνουν να τις ολοκληρώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ