aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Υπογράφει ο αντί-Βάλε, πολύ κοντά σε ανακοινώσεις

Απόλλων: Υπογράφει ο αντί-Βάλε, πολύ κοντά σε ανακοινώσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν είναι μακριά η διοίκηση από τις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τον Απόλλωνα στη νέα σεζόν. Με δύο-τρεις έχουν προχωρήσει οι επαφές και ο στόχος είναι έγκαιρα να τελειώσουν οι προσθαφαιρέσεις. Εκτός από τον Βάλε, παρελθόν θα αποτελέσει ο Σκέμπρι, όπως κι οι Φοπαλά, Καραγιόλ, Κίσσας, Ουεντραόγκο.

Γίνονται σκέψεις και για άλλους, γιατί αντιλαμβάνεται κάποιος πως για να είναι πρωταγωνιστής και στη νέα σεζόν ο Απόλλων, θα πρέπει να αφεθούν κατά μέρος οι συναισθηματισμοί. Για ορισμένους έχει συμπληρωθεί ο κύκλος τους στην ομάδα και αυτό που μένει είναι να έλθουν νέοι ικανοί και με κίνητρα. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε αλλαγές και ο Πέτρος Κονναφής που έχει την κύρια ευθύνη της δημιουργίας νέας ομάδας, είχε δηλώσει με την ανάληψη των καθηκόντων του, πως στον Απόλλωνα θα έλθουν οι καλύτεροι.

H oμάδα της Λεμεσού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ελβετό τερματοφύλακα, Ζοέλ Μολ, ο οποίος ήταν πέρσι στην Πάφος FC, ενώ για το αριστερό άκρο της άμυνας οι Πέτρος Κονναφής αξιολογούν τις περιπτώσεις των Ντιέγο Αγκίρε και Βανσάν Μπεσάτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ