aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Υποφέρει κόντρα στην… τετράδα

Απόλλων: Υποφέρει κόντρα στην… τετράδα

Ο Απόλλων υποφέρει στην τρέχουσα σεζόν κάθε φορά που βρίσκει απέναντί του μία από τις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μεταξύ των θέσεων 1 και 4 στη βαθμολογία. Την Κυριακή (8/1) θα φιλοξενηθεί από την Πάφος FC, που μετά την ήττα της από την ΑΕΚ υποχώρησε στην 3η θέση και θέλει πρώτο τρίποντο κόντρα σε αντίπαλο της τετράδας.

Απέναντί της πήρε τον μοναδικό βαθμό από όσες ομάδες έχουν περισσότερους βαθμούς, με το 1-1 στο Τσίρειο για τον α’ γύρο. Όσο για τα άλλα παιχνίδια, γνώρισε τρεις ήττες από ΑΠΟΕΛ (0-1), ΑΕΚ (0-) και Άρη (0-3).

Σε πρώτη φάση, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θέλουν να φτάσουν τον τέταρτο Άρη, ο οποίος πάλι δεν νίκησε (0-0 με την Καρμιώτισσα), με τη διαφορά να μειώνεται στους πέντε βαθμούς. Παραλλήλως, θα πρέπει ασφαλώς να αφήσουν πίσω τους και την Ομόνοια, με την οποίαν ισοβαθμούν, υστερώντας όμως λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων (2-1, 0-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ