aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Xωρίς τους οργανωμένους οπαδούς στο ΑΕΚ Αρένα

Απόλλων: Xωρίς τους οργανωμένους οπαδούς στο ΑΕΚ Αρένα

Με ανακοίνωσή του, ο Παν.Συ.Φι. Απόλλωνα ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δώσει το παρόν του στο κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Αναλυτικά:

«Περήφανα αδέρφια, μάγκες Λεμεσιανοί και απανταχού Απολλωνίστες, ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ένδοξου μας σωματείου γράφτηκε χθες βράδυ και η Ευρώπη ακόμη παραμιλά με τα επιτεύγματα του Θρύλου που δεν έχουν τελειωμό! Το ταξίδι συνεχίζεται και η U€FA Mafia μένει για ακόμη μια φορά εκτεθειμένη.

Αναγκαστικά, από σήμερα γυρίσαμε όλοι σελίδα και επικεντρωνόμαστε στο επερχόμενο αγώνα. Τα μαγικά βράδια της Πέμπτης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποπροσανατολίζουν από τον βασικό μας στόχο. Εδώ οι πραγματικοί εχθροί μας παραμονεύουν, εδώ είναι και το κλειδί για ακόμη μεγαλύτερα όνειρα που κυριολεκτικά θα απογειώσουν τον Απόλλωνά μας! Μην παρασύρεστε από τα κολακευτικά λόγια που φτάνουν στα αυτιά σας, ούτε και από τις ύπουλες “πένες” που στάζουν μέλι κατά καιρούς προσπαθώντας να μας αποκοιμίσουν. Στην πρώτη ευκαιρία το δηλητήριο τους θα ξανά βγει για να θολώσει την κρίση μας!

Αυτό που εμείς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε είναι να σταθούμε ασπίδα στην ομάδα μας, προστατεύοντας την από κάθε λογής… και τα πονηρά του σχέδια. Παράλληλα, με την μαζική και δυναμική μας παρουσία σε κάθε γήπεδο, στέλνουμε παντού το μήνυμα πως ο Απόλλωνας είναι εδώ, ενωμένος και δυνατός!

Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε στα μέλη μας αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο ότι συζητήσαμε και μελετήσαμε όλα τα δεδομένα με μοναδικό στόχο την παρουσία μας στην Αρένα στο παιχνίδι της Κυριακής. Κατ’ αρχάς να συγχαρούμε την Διοίκηση της ομάδας μας για τις προσπάθειες που κατέβαλε έτσι ώστε να μην εφαρμοστεί το μέτρο της ταυτοποίησης έτσι όπως επιμένει να απαιτά η αντίστοιχη Διοίκηση της ΑΕΚ.

Αφού λοιπόν αναλύσαμε όλα τα ενδεχόμενα καταλήξαμε με βαριά καρδιά πως για ακόμη ένα παιχνίδι θα μείνουμε μακρυά από την αρρώστια μας. Τα δεδομένα είναι τέτοια που αντιτίθενται με τα πιστεύω και τις αρχές μας τις οποίες υποστηρίζουμε και διαφυλάσουμε με ζήλο για πάνω από μια δεκαετία.

Σε αντίθεση με άλλους κωλοτούμπες που δεν έχουν ούτε σταθερή άποψη, ούτε ταυτότητα αλλά ούτε και αξιοπρέπεια, εμείς επιμένουμε και συνεχίζουμε στην ίδια τρελή διαδρομή που χαράξαμε και κρατάμε σταθερή! Ήμασταν οι πρώτοι που ξεκίνησαν αυτόν τον αγώνα απέναντι στο σάπιο σύστημα εκμοντερνοποίησης του ποδοσφαίρου. Ήμασταν οι πρώτοι που βάζοντας στην πάντα όλες τις διαφορές μας, καλέσαμε σε διάλογο τα υπόλοιπα οπαδικά σύνολα του νησιού για εξεύρεση λύσης στον πόλεμο που δεχόμαστε. Τα έργα και οι πράξεις όλων μας είναι εκεί κατεγραμένα και ο καθένας μπορεί να κρίνει. Αυτός ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ και ούτε είμαστε διατεθειμένοι να τον εγκαταλείψουμε.

Είμαστε πεπεισμένοι πως η ομάδα μας είναι ικανή να τους κλείσει για άλλη μια φορά το λυόμενο που χαίρονται για σπίτι, ακόμη και χωρίς την δική μας παρουσία. Έτσι κι αλλιώς οι τακτικές που χρησιμοποιούν, μας υπενθυμίζουν κάθε φορά το πόσο μικροί σε μέγεθος και εκτόπισμα είναι. Το ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα παραμείνει άθλημα για τους οπαδούς!

Απόλλων θρύλος πρόκριση. Απόλλων θρύλος πρωτάθλημα. Γιατί έτσι πρέπει και γιατί δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ