aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ξέρει από πού θα αρχίσει ο Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Ξέρει από πού θα αρχίσει ο Τσόρνιγκερ

Επέστρεψαν οι διεθνείς στο Κολόσσι, το απουσιολόγιο περιορίστηκε στους Μαλεκκίδη και Κατελάρη («αμφίβολος») και πλέον, όλη η προσοχή του Απόλλωνα είναι εστιασμένη στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θέλει να οδηγήσει την ομάδα της Λεμεσού στην επιστροφή της στις νίκες, γνωρίζοντας από πού θα κάνει την αρχή.

Ο τεχνικός της πρωτοπόρου ομάδας θέλει να βρει λύσεις στο δημιουργικό και κυρίως, το εκτελεστικό κομμάτι. Τα νούμερα λένε πως οι κυανόλευκοι στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις της β’ φάσης του πρωταθλήματος έχουν σκοράρει μόλις μία φορά με τον Νταμπό, στον αγώνα με την Ανόρθωση (2η αγωνιστική). Αυτή η τριάδα παιχνιδιών είναι η πιο χαμηλή από πλευράς παραγωγικότητας σε όλο το πρωτάθλημα για την ομάδα του Γερμανού προπονητή.

Χωρίς να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα δεν μπορείς να φιλοδοξείς πως θα πάρεις τους τρεις βαθμούς. Οπότε είναι μεγάλο θέμα να επιστρέψει η δημιουργικότητα ή αν το προτιμάτε, η παραγωγικότητα της επιθετικής γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ