aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ξεπερνώντας το «μπλακ άουτ»

Απόλλων: Ξεπερνώντας το «μπλακ άουτ»

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα για τη 14η αγωνιστική λέει ότι το Σάββατο έχει έξοδο στην έδρα του Παραλιμνίου. Μια επίσκεψη στο «Τάσος Μάρκου» παραδοσιακά χρειάζεται προσοχή, έστω και εάν στην παρούσα φάση οι βυσσινί βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Πόσο μάλλον για τους φετινούς κυανόλευκους, οι οποίοι στην τρέχουσα σεζόν παθαίνουν «μπλακ άουτ» όταν είναι φιλοξενούμενοι.

Έντεκα παιχνίδια έδωσαν σε Κύπρο και Ευρώπη έως τώρα εκτός έδρας, έχοντας πάρει μόλις δύο νίκες! Όλες στο κυπριακό πρωτάθλημα, που αν απομονωθούν τα αποτελέσματα έχει απολογισμό δύο νίκες, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες.

Η προσπάθεια του Απόλλωνα λοιπόν να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση του, περνά (και) από τη συνέπειά του στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το Σάββατο απέναντι στο Παραλίμνι θα έχει την ευκαιρία για να αρχίσει την καλυτέρευση των αριθμών του εκτός Λεμεσού και θα επιδιώξει για το τρίτο τρίποντό του ως επισκέπτης στο σπίτι αντιπάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ