aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του ο Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του ο Τσόρνιγκερ

Ο στόχος του Απόλλωνα στο αυριανό τοπικό ντέρμπι με τον Άρη είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος: η νίκη! Τίποτα άλλο δεν απασχολεί τον προπονητή αλλά και τους παίκτες των κυανόλευκων, που ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι.

Το γραφείο Τύπου της λεμεσιανής ομάδας ενημέρωσε χθες για την κατάσταση των τραυματιών. Πολύ δύσκολα θα μπορέσουν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τζουμ, Αλμπάνης και Μάρκοβιτς ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Αν κάποιος έχει κάποιες αμυδρές πιθανότητες να προλάβει είναι ο Τζουμ, για τον οποίο το τεχνικό τιμ θα περιμένει την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει εάν θα είναι στην αποστολή. Ο τέταρτος, ο Γιοβάνονιτς, θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερες από 20 μέρες.

Στην ανακοίνωση του Απόλλωνα γίνεται αναφορά και στον Τσόρνιγκερ ο οποίος ξεκίνησε να δουλεύει κάποιες από τις σκέψεις του για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα και στον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα του. Ο Δημητρίου κερδίζει τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας οι Μαυρίας και Φιλιώτης έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Αριστερά τη «μάχη» κερδίζει ο Αλεσάμι ο οποίος έχει δουλέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Στο κέντρο της άμυνας ο Ρομπέρζ είναι ο σίγουρος και απ’ εκεί και πέςρα τρεις ποδοσφαιριστές, οι Ουέλιγκτον, Γιοβάνοβιτς και Κατελάρης, διεκδικούν την άλλη θέση. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού οι Κυριάκου, Κολ, Ίλιεφ και Ζράντι.

Οι δυο επιθετικές αιχμές για τους κυανόλευκους θα είναι ο Πίττας και ένας εκ των Νταμπό ή Γιάνγκα, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες μετά και την καλή παρουσία που είχε στα τελευταία φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ