aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Βιάστηκε ο Σωφρόνης ή έριξε πετσέτα;

Απόλλων: Βιάστηκε ο Σωφρόνης ή έριξε πετσέτα;

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πού να ‘ξερε ο Απόλλων τι ευκαιρία τον περίμενε μετά το δικό του παιχνίδι με την ΑΕΛ και που τελικά την πέταξε στα σκουπίδια με την ισοπαλία στο ντέρμπι της Λεμεσού. Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ δέχθηκε «χαστούκι» από την ΑΕΚ και η απόσταση από την κορυφή απέχει πλέον τρεις βαθμούς, με την… σημείωση ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας των «γαλάζιων» με τους «γαλαζοκιτρίνους», η ομάδα της Λευκωσίας έχει το πλεονέκτημα λόγω των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Μείωσε τη διαφορά ή «ροκάνισε» τις πιθανότητές του;

Και η αλήθεια είναι ότι κανείς στο στρατόπεδο του Απόλλωνα δεν περίμενε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχανε λίγες ώρες αργότερα από την ΑΕΚ και οι «γαλάζιοι» θα παρέμεναν στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τουλάχιστον ακόμη μια αγωνιστική. Αυτό το συμπέρασμα μπορούσε να εξάγει κάποιος ακούγοντας και τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία: Πήρε «μπουρλότο» το πρωτάθλημα, τα σενάρια τίτλου

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό δεν έγινε όμως. Με τη νέα σεζόν θα γίνουν πολλά για να γίνει η ομάδα όπως την θέλω εγώ και ο κόσμος της», ήταν μερικά από τα λόγια του. Από τη στιγμή λοιπόν που ο Κύπριος τεχνικός επικεντρώθηκε κατευθείαν στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι φανερό πως είτε βιάστηκε να πιστέψει ότι όλα τελείωσαν για την ομάδα του ξεγράφοντάς την από τη μάχη του τίτλου, είτε έριξε πετσέτα.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε ραγδαίες αλλαγές ο Σωφρόνης: «Τη νέα χρονιά…»

Ο καθένας μπορεί να… ερμηνεύσει τις δηλώσεις του 42χρονου προπονητή όπως θέλει. Εγώ γνωρίζοντας (όχι προσωπικά) τον Σωφρόνη Αυγουστή δεν πιστεύω πως είναι άνθρωπος που τα παρατά έτσι εύκολα. Απλά θεώρησε ότι η διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ δεν θα «ψαλιδιζόταν» αλλά θα αυξανόταν στο +6 και τότε τα πάντα θα ήταν τελειωμένα, κι ας ακολουθεί για τον Απόλλωνα η αναμέτρηση στο ΓΣΠ κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ