Με την προσθήκη του Άιβου, ο Απόλλων έχει ενισχύσει σημαντικά την αμυντική του γραμμή και πλέον στρέφει την προσοχή του στην περαιτέρω αναβάθμιση της επιθετικής του λειτουργίας. Το αρχικό πλάνο των κυανόλευκων περιλαμβάνει την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού κορυφής, αλλά και ενός εξτρέμ, με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να εξετάζουν προσεκτικά τις διαθέσιμες επιλογές.
Στόχος είναι η ενίσχυση της ποιότητας σε όλες τις γραμμές και όχι απλώς η κάλυψη άμεσων αναγκών ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Παρότι την ερχόμενη Πέμπτη ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ντίλα Γκόρι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, οι κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι δεν θα γίνουν βιαστικά. Οι επιλογές αφορούν ολόκληρη τη σεζόν και θα προχωρήσουν μόνο όταν υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα για την αξία των ποδοσφαιριστών.
Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Στο… βάθος ο Μιχαήλ και η παρέα του στη Ρουμανία ή Νορβηγοί της Μπραν
Ο Λοσάδα συνεχίζει την προετοιμασία, θέλοντας η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στη Γεωργία και να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι θα παρακολουθήσουν σήμερα (15:00) την κλήρωση στη Νιόν για τον επόμενο γύρο, εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ντίλα Γκόρι. Θα είναι στο γκρουπ των «αδύνατων».














