aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Βάζουν σε σκέψεις τον Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Βάζουν σε σκέψεις τον Τσόρνιγκερ

Σε πορεία αντίστροφης μέτρησης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Ζίλινα, βρίσκονται στον Απόλλωνα. Η αποστολή «πετά» αύριο το πρωί για τη Σλοβακία με την αισιοδοξία για τη μεγάλη υπέρβαση να μη λείπει.

Στον αγώνα της Πέμπτης, η ομάδα της Λεμεσού θα παρουσιαστεί με αυξημένες επιλογές, γεγονός που θα επιστρέψει στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ευελπιστώντας σε ανατροπή της ήττας στο «ΑΕΚ Αρένα» (1-3) και εξασφάλιση του εισιτήριου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Ίλια Ίλιεφ και ο Ραντζέλο Γιάνγκα είναι στη διάθεση του Γερμανού προπονητή και παρά το γεγονός πως δεν έχουν παιχνίδια με την ομάδα της Λεμεσού, αναμένεται ότι θα μπουν στη μάχη για να δώσουν βοήθειες. Σαφώς πιο έτοιμος σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας είναι ο Μπακαλί Νταμπό, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού.

Την ίδια ώρα, ο Χάρης Μαυρίας αισθάνεται καλύτερα και εάν κριθεί πανέτοιμος, τότε θα πάρει θέση μάχης στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο Μπασέλ Ζράντι που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο 90λεπτο, «τρέχει» για να είναι πανέτοιμος, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του. Για τον Ντόναλτ Γκεριέ, επί της παρούσης δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητάς του. Δεδομένα εκτός επιλογών είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Ο Τσόρνιγκερ θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου στο στάδιο της Ζίλινα στις 18:15 και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ