Με στόχο να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, ο Απόλλων δοκιμάζεται απόψε (20:00, Cytavision1) στο Μπέργκεν της Νορβηγίας απέναντι στη Μπραν, στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ιστορικό «Μπραν Στάδιο», με τους κυανόλευκους να επιδιώκουν ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να μεταφέρουν την υπόθεση πρόκριση στο «Αλφαμέγα», όπου θα διεξαχθεί η ρεβάνς την προσεχή Τρίτη.
Η αποστολή της ομάδας του Ερνάν Λοσάδα είναι σαφώς πιο απαιτητική σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο, ωστόσο στον Απόλλωνα υπάρχει αισιοδοξία πως η αγωνιστική εικόνα και η μεγαλύτερη ετοιμότητα της ομάδας μπορούν να αποτελέσουν τα «όπλα» για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η Μπραν βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας ήδη αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όμως παρουσιάζει αδυναμίες στην αμυντική της λειτουργία, στοιχείο που ο Απόλλων φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί. Οι Νορβηγοί έχουν δεχθεί αρκετά γκολ στα τελευταία παιχνίδια τους, γεγονός που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για τους φιλοξενούμενους.
Διαβάστε επίσης: Προχωρημένες επαφές με Τζοέλ Ασόρο για την τελευταία πινελιά στην επίθεση
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ασουνσάο δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ ο Ούγκμπο δεν υπολογίζεται ακόμη, καθώς χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Οι έντεκα που άρχισαν τον αγώνα στη Γεωργία, δηλαδή οι Κουν, Γκασπάρ, Κονομής, Κβίντα, Μαλεκκίδης, Μπράουν, Λιούμπιτς, Βέισμπεκ, Ανδρέου, Τόμας, Εσκρίτσε, μοιάζουν ως οι επικρατέστεροι. Θέση διεκδικούν οι Όζμπολτ και Άιβου.
Εφόσον ο Απόλλων ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπραν, στα πλέι οφ της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Άντερλεχτ.














