aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπόλλων: Βάζει εμπόδια για Λάρσον ο Άρης

Απόλλων: Βάζει εμπόδια για Λάρσον ο Άρης

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sfina.gr», ο Άρης δεν έχει καταθέσει τα όπλα στην προσπάθειά του να κρατήσει τον Ντάνιελ Λάρσον και του έχει καταθέσει πρόταση την οποία ο Σουηδός μεσοεπιθετικός βλέπει με θετικό μάτι και, όπως αναφέρεται, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει οριστική συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους. Θυμίζουμε ότι ο Ντάνιελ Λάρσον απασχολεί και οι πληροφορίες φέρουν τον Απόλλωνα να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Αυτούσιο το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sfina.gr»: «Η εβδομάδα που άρχισε αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Ο Άρης έχει προχωρήσει κάποιες υποθέσεις κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι… καρποί αυτών των συζητήσεων θα φανούν μέσα στα επόμενα 24ωρα. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταλήξει στους παίκτες από το τωρινό ρόστερ που θέλουν να κρατήσουν και για την επόμενη σεζόν κι επί της ουσίας σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις εκκρεμεί μία τελική συνάντηση για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται διαπραγματεύσεις με τον Ντάνιελ Λάρσον. Σε σημείο μάλιστα, που είναι πάρα πολύ πιθανό ακόμη και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει οριστική συμφωνία. Στη συνάντηση που έγινε με τον έμπειρο επιθετικό στο πλαίσιο της συζήτησης για τις μειώσεις των συμβολαίων, λόγω κορωνοϊού, ο Άρης έκανε και πρόταση στον Λάρσον για ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι Κιτρινόμαυροι προσφέρουν στον 33χρονο παίκτη συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, με το… (+1) να έρχεται «αυτόματα» με την επίτευξη συγκεκριμένων αγωνιστικών στόχων. Όχι κάτι… άπιαστο. Επιπλέον, στο οικονομικό, όπως ήταν λογικό, του προσφέρθηκαν λιγότερα από όσα προβλέπει το τρέχον συμβόλαιο.

Η αντίδραση του Λάρσον ήταν πολύ θετική σε σημείο μάλιστα να εκφράζεται μία αισιοδοξία πως θα απαντήσει “ναι” μέσα στην εβδομάδα κι ενδεχομένως να… προλάβει τους υπόλοιπους που έχουν πρόταση στα χέρια τους και να συμφωνήσει οριστικά για την ανανέωση του συμβολαίου του. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ο Σκανδιναβός επιθετικός είναι από τους παίκτες, που δεν εξέφρασαν ιδιαίτερες αντιρρήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόταση για μείωση στο συμβόλαιό του, λόγω κορωνοϊού»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ