aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Βάπτισμα πυρός και 4η προσθήκη

Απόλλων: Βάπτισμα πυρός και 4η προσθήκη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υποχρεώθηκε να αλλάξει πάλι ενδεκάδα ο Σωφρόνης Αυγουστή, όμως η ομάδα τα πήγε θαυμάσια απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ο Τσάρλισον Μπένσοπ, στην πρώτη του παρουσία, είδε δίχτυα και κατάφερε να πείσει με την εικόνα του πως θα βοηθήσει. «Εξηγήθηκε» με τον καλύτερο τρόπο ο επιθετικός από το Κουρασάο.

Πρόκειται για κλασικό εννιάρι, δεν έχει τα στοιχεία του Εμίλιο Σελάγια ή του Άντον Μάγκλιτσα, είναι όμως  δυνατός φορ. Βλέπει δίχτυα και μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι σε κάθε άμυνα. Στον Απόλλωνα, με τον τρόπο που αγωνίζεται, αναμένεται πως θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή. Μάλιστα αν έχει δίπλα του και τον Σερζ Γκακπέ, τότε το επιθετικό δίδυμο αναμένεται να είναι πολύ δυνατό και αποτελεσματικό.

Διαβάστε επίσης: Φανούριος: «Φυσιολογική η αντίδραση Γιαννιώτα, “κουμάντο” κάνει ο Σωφρόνης»

Στο προχθεσινό παιχνίδι πήραν χρόνο συμμετοχής και οι άλλοι δύο που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Τόσο ο Ματέι όσο και ο Ντέντιτς, με την παρουσία τους στη μεσαία γραμμή, έδειξαν πως έχουν πολλά να προσφέρουν, ειδικά τώρα που η ομάδα μπαίνει σε μια άκρως σημαντική φάση του πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι δεν θα μείνουν στις τρεις μετεγγραφές. Θα προχωρήσουν σε άλλη μία, με την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Ο Απόλλων διαθέτει τους Γκακπέ και Μπένσοπ, όμως η σεζόν έχει αρκετό δρόμο και ο Σωφρόνης Αυγουστή χρειάζεται άλλη μία επιλογή στη γραμμή κρούσης. Άλλωστε δεν λησμονεί κανείς πως ο Γκακπέ ήταν εκτός πλάνων προψές, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του, ενώ ο Μπένσοπ ήρθε κατευθείαν από την κλινική για να πάρει θέση βασικού. Λογικά, ούτε ο τελευταίος θα αγωνιζόταν, όμως η επιθυμία του να βοηθήσει υποχρέωσε τον προπονητή του να τον ρίξει στο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ