aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τρέξιμο για δύο ενόψει Ομόνοιας

Απόλλων: Τρέξιμο για δύο ενόψει Ομόνοιας

Με άνεση και στυλ πέρασε από το Δασάκι ο Απόλλων, που ήταν αποτελεσματικός. Πέτυχε τέσσερα γκολ (και έφθασε τα 41 σε 18 αγώνες), ενώ δεν ανησύχησε που ο αντίπαλός του είχε μειώσει (2-1) στην πρώτη τελική προσπάθειά του. Η ποιότητα και η εμπειρία των παικτών του Απόλλωνα ήταν εμφανέστατες και επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί.

Η ομάδα της Λεμεσού έκανε το καθήκον της στο Δασάκι και από χθες επικεντρώθηκε στο ντέρμπι της Τετάρτης με την Ομόνοια. Εξ αναβολής ματς για την 5η αγωνιστική, γι’ αυτό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Παπουνασβίλι που αποκτήθηκε την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Οι Μάρκοβιτς και Ρομπέρζ το παλεύουν για να είναι διαθέσιμοι, αυξάνοντας τις επιλογές για τον Γιάννη Πετράκη.

Στόχος του Απόλλωνα δεν είναι άλλος από τη νίκη, «για να πάρουμε τη ρεβάνς από την Ομόνοια», όπως είπε και ο Σάλαϊ με το τέλος του αγώνα στο Δασάκι. Η ρεβάνς είναι το ένα, το άλλο και σημαντικότερο για την ομάδα του Πετράκη είναι η εδραίωση στην κορυφή ξεφεύγοντας της προσεχούς αντιπάλου τους στους έξι βαθμούς αλλά και της ΑΕΛ στους τέσσερις. Εξέλιξη που θα αποτελέσει και ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ