aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Τρελή» κυανόλευκη φιέστα, συνέχεια στο πάρτι με ανοικτό λεωφορείο

Απόλλων: «Τρελή» κυανόλευκη φιέστα, συνέχεια στο πάρτι με ανοικτό λεωφορείο

Mεγάλες στιγμές, γεμάτες παλμό, ενθουσιασμό, σκηνές αφοσίωσης και λατρείας. H μεγάλη, η κοπιώδης, η σκληρή και η γεμάτη αμφισβητήσεις πορεία έφτασε στην αποκορύφωση της. Ο Απόλλων στέφθηκε (και επισήμως) πρωταθλητής της σεζόν 2021-22.

Xαρά, περηφάνια και συγκίνηση έγιναν ένα χθες βράδυ, αφήνοντας να εκτυλιχθούν στιγμές αφάνταστου μεγαλείου. Ο Θρύλος ξανά στον ποδοσφαιρικό θρόνο μετά από 16 χρόνια. Tο νέκταρ της επιτυχίας είχε εντυπωσιακά μεθύσει όλους, με τα συναισθήματα απερίγραπτα. Οι περίπου 13.000 φίλοι των κυανόλευκων που βρέθηκαν στο τρελό πάρτι που στήθηκε, γλέντησαν με την ψυχή τους.

Οι ποδοσφαιριστές, κρατώντας από μια φωτοβολίδα, έβγαιναν ένας-ένας από τη φυσούνα εν μέσω αποθέωσης, παρελάμβαναν μετάλλιο και έπαιρναν θέση στην εξέδρα που είχε στηθεί για την ολοκλήρωση του σκηνικού. Τιμήθηκαν και όλοι που εργάζονται καθημερινά για την ομάδα. Υπό τις επευφημίες του κόσμου, τα πολύχρωμα κομφετί και τα δεκάδες βεγγαλικά, ο Χάμπος Κυριάκου ύψωσε στον ουρανό της Λεμεσού το βαρύτιμο τρόπαιο που του δόθηκε διά χειρός Νίκου Αναστασιάδη, με τη νύχτα να γίνεται μέρα από τα δεκάδες πυροτεχνήματα. Τα συνθήματα στις κερκίδες δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο, με τις εικόνες να είναι εκπληκτικές, αντάξιες της επιτυχίας.

Το γλυκό έδεσε λίγα λεπτά μετά, όταν η Ελένη Φουρέιρα βγήκε στη σκηνή, απογειώνοντας στα ύψη τη διάθεση! Κλείσιμο; Το τραγούδι «καραμέλα» με τον Ισραλ Κολ…

Οι εορτασμοί δεν ολοκληρώθηκαν. Θα συνεχιστούν και σήμερα με την περιοδεία της ομάδας με ανοικτό λεωφορείο σε σημαντικές οδούς της πόλης, με κατάληξη στη πλατεία του διοικητηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ