aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τρέχουν τον προγραμματισμό, στο στόχαστρο και Κύπριοι ποδοσφαιριστές

Απόλλων: Τρέχουν τον προγραμματισμό, στο στόχαστρο και Κύπριοι ποδοσφαιριστές

Κόπασαν οι πανηγυρισμοί στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ίδια ώρα απασχολούν αλλά θέματα. Πρώτα απ’ όλα η αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ την οποία θέλουν να κερδίσουν δίνοντας χρώμα στη φιέστα, ενώ σε εξέλιξη είναι και ο προγραμματισμός. Από τη στιγμή που ο Απόλλων είναι δυο βήματα πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικός.

Ο προγραμματισμός είναι κεφάλαιο που τρέχει ο Πέτρος Κονναφής μαζί με τον Νίκο Κίρζη, αλλά και με την άποψη ασφαλώς του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ήδη η πρώτη κίνηση έγινε, εδώ και έναν μήνα έχουμε καταγράψει την τριετή συμφωνία με τον Βα, η οποία θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, ίσως τις πρώτες μέρες του Ιουνίου. Απ’ εκεί και πέρα, είναι γεγονός πως τον Απόλλωνα τον ενδιαφέρει η ενίσχυση του κυπριακού στοιχείου. Οπότε δεν θα ήταν έκπληξη αν οι πρωταθλητές κινηθούν και για Κύπριους ποδοσφαιριστές, που θα κρίνουν πως είναι ικανοί να βοηθήσουν, ακόμη και να κάνουν τη διαφορά.

Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις των κυανόλευκων, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να γίνει καλή έρευνα αγοράς. Μία σημαντική παράμετρος στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, ασφαλώς και αποτελεί ο Χάμπος Κυριάκου. Η σχέση του αρχηγού με τον πρόεδρο, κάτι που παραδέχθηκε στη χθεσινή συνέντευξή του στο «Goal» ο ποδοσφαιριστής, θα παίξει μεγάλο ρόλο αφού στόχος του Νίκου Κίρζη αλλά και του Πέτρου Κονναφή είναι να παραμείνει στο Κολόσσι ο Χάμπος Κυριάκου. Αν βρει ομάδα στο εξωτερικό, όπως ο ίδιος δήλωσε, θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα, κάτι που θα σημαίνει πως στην ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να κινηθούν για εντοπισμό άξιου αντικαταστάτη. Στο λεμεσιανό σύλλογο επικρατεί αισιοδοξία πως ο Χάμπος θα παραμείνει στο Κολόσσι και θα ηγηθεί της προσπάθειας για εντυπωσιακή πορεία τη νέα σεζόν, σε Κύπρο και Ευρώπη.

Στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα απουσιάσει ο Βαλεντίν Ρομπέρζ λόγω καρτών. Οπόταν θα προκύψει μία τουλάχιστον αλλαγή στο αρχικό σχήμα, με τον Φάνο Κατελάρη ή τον Τάσο Αυλωνίτη αν είναι απόλυτα έτοιμος, να φλερτάρουν με την επάνοδό τους στην ενδεκάδα.

Όσον αφορά στη φιέστα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση να εξασφαλιστεί δυνατό όνομα τραγουδίστριας από την Ελλάδα και ουσιαστικά αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες. Στο παιχνίδι της Κυριακής, οι κυανόλευκοι θα έχουν στη διάθεσή τους και μέρος της ανατολικής εξέδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ