aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τρέχουν για καρέ αποδεσμεύσεων

Απόλλων: Τρέχουν για καρέ αποδεσμεύσεων

Κάτι περισσότερο από υπερπλήρης είναι ο κατάλογος Α’. Με βάση τα σημερινά δεδομένα στον Απόλλωνα, υπάρχουν 18 συμβόλαια λεγεωνάριων ποδοσφαιριστών, επομένως θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι ώστε η ομάδα της Λεμεσού να «συμβιβαστεί» με τους κανονισμούς. Δηλαδή, για το πρωτάθλημα ο κατάλογος προβλέπει 15 και δύο περισσότερους αυτός στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Όπως σημειώσαμε σε πρόσφατα ρεπορτάζ, εκτός επιλογών βρίσκονται οι Νογιόκ, Αυλωνίτης, Ντένιτς και Τζουμ, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή της αποδέσμευσής τους. Δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις με βάση τις αποδοχές τους, ωστόσο στον Απόλλωνα δεν μπορούν να πράξουν διαφορετικά. Η επόμενη εβδομάδα, πάντως, κρίνεται άκρως σημαντική στο εν λόγω σκέλος.

Οι λεγεωνάριοι παίκτες του καταλόγου Α’, είναι τούτη τη στιγμή οι ακόλουθοι: Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Βουκάσιν, Χαμάς, Αλεσάμι, Ίλιεφ, Ζράντι, Κολ, Νταμπό, Ντιγκινί, Ογκέντα, Μπα, Βα, Μαυρίας, Αυλωνίτης, Ντένιτς, Τζουμ και Νογιόκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ