aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: «Τρέχουν» έξι για να προλάβουν την ΑΕΛ

Aπόλλων: «Τρέχουν» έξι για να προλάβουν την ΑΕΛ

Ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ ανήκει στην ιστορία και οι κυανόλευκοι επικεντρώθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, με την ψυχολογία στα ύψη. Τα πρώτο από τα τρία συνεχόμενα ψηλά εμπόδια ο Απόλλων το ξεπέρασε.

Σειρά παίρνει η ΑΕΛ και ο Γερμανός τεχνικός ίσως να έχει στη διάθεση του και κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που λόγω τραυματισμού έμειναν εκτός αποστολής στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρόκειται για τους Τζουμ, Μάρκοβιτς, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Ψύχα και Αλμπάνη. Κάποιοι απ’ αυτούς θα είναι σε θέση να βρεθούν στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής.

Ο μόνος που σίγουρα δεν υπολογίζεται είναι ο Χάμπος Κυριάκου, που είχε αποβληθεί στο ματς με τον Άρη. Στο Κολόσσι επικρατεί ικανοποίηση για το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, επίδοση που είναι η καλύτερη για την ομάδα της Λεμεσού από τη σεζόν 2005-06 όταν στέφθηκε πρωταθλήτρια. Την ίδια ώρα, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι συνεργάτες του κρατάνε στην πρίζα τους ποδοσφαιριστές, καθώς ο Γερμανός γνωρίζει πως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και ο δρόμος είναι μακρύς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ